Authentiek Presenteren met Speaking Circle® en Relational Presence®

Authentiek Presenteren met Speaking Circle® en Relational Presence®

22 juni 2020 Direct inschrijven

Jezelf en je verhaal presenteren is vaak al spannend genoeg. Ook als je een ervaren spreker bent is het geweldig als je vrijuit kunt spreken, authentiek en met overtuiging.

Laten zien en horen wat bij jou en je functie past, is pas echt ZINvol wanneer je jezelf kunt zijn, afgestemd op de ander en de situatie. Echtheid werkt, boeit de ander en geeft je invloed. Niet alleen voor een groep, juist ook in een overleg of 1-op-1.

Je leert jezelf te zijn in contact met een ander. Op je gemak, zonder oordeel.

Speaking Circle® is een andere manier van leren presenteren. Je leert jezelf te zijn in contact met een ander. Op je gemak, zonder oordeel. Speaking Circle® werkt!

De ‘positieve essentiefeedback’ die gegeven wordt door mij en de deelnemers zal je goed doen. Het resultaat is een gevoel van ‘kom maar op’, ‘ik ben oké’ en ‘Ik kan mezelf laten zien en horen zoals dat past bij mij en mijn taken!’ De dag wordt ervaren als zeer zinvol voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Uit evaluaties blijkt verder dat de inspirerende locatie van ZIN perfect aansluit bij het werk van Speaking Circle® en de visie van ORATO. Het uitgangspunt is dat ieder mens gezien en gehoord mag worden op zijn of haar unieke wijze.

Wanneer

Dinsdag 24 maart, maandag 22 juni en woensdag 4 november 2020

Programma

  • 09.00 uur – ontvangst met koffie en thee
  • 09.30-12.30 – aan de slag
  • 12.30-13.00 – lunch in de Refter
  • 13.00-14.00 – pauze
  • 14.00-17.30 – verder met authentiek presenteren
  • 17.30-18.00 – Facultatief: middagmeditatie in de Kapel

Op deze dag leer je middels een speciale manier van oogcontact maken, vanuit stilte contact te maken met jezelf en de luisteraar. Je hoeft vervolgens niet te spreken, je mag! Het is aan jou wat je van jezelf en een onderwerp presenteert. Alles draait om Relational Presence. Er worden video-opnames gemaakt om later het effect van jouw sterke aanwezigheid te kunnen zien en horen. De groepsgrootte is maximaal 10 personen.

Het zuivere ‘Speaking Circle®werk’ wordt afgewisseld met andere oefeningen ter vergroting van je authenticiteit. Deze zijn gebaseerd op mijn ervaring als (presentatie)coach en trainer.

Kosten

€200,- (incl. luncharrangement en exclusief btw)

Over de trainer

Drs. Ardie Nooijen-Kuijpers heeft 30 jaar ervaring in het geven van presentatie- en communicatietrainingen en coaching voor bedrijven, gemeentes, zorginstellingen en particulieren als 10e MasterCoach (ICF gecertificeerd) van Nederland, logopedist, Spraak- en Taalpatholoog, NLP-Master, Speaking Circle Facilitator, ImageMaster, RETdeskundige etc.

Inschrijven

Inschrijven kan via de site van Orato.

Meer info

Nieuwsgierig? Bel gerust voor meer informatie naar Ardie Nooijen-Kuijpers op telefoonnummer 040- 2842901 / 06-51088688 of mail naar ardie@orato.info