Compassie in de zorg

Compassie in de zorg

09 December 2019 t/m 11 December 2019 Direct inschrijven

Compassie is het hart van de zorg. Compassie voor de cliënt, voor je collega’s en voor jezelf. Compassie versterkt het gevoel van ‘samen’, kan teams verbinden en laat het onderlinge gesprek over inspiratie en bezieling de diepte ingaan. Compassie zorgt ervoor dat niet de protocollen en de regels, maar de verbinding van mens tot mens centraal komt te staan.

Zien, bewogen worden en in beweging komen.

Wat we gaan doen?

We kijken naar wat jou inspireert, naar de balans tussen compassie voor jezelf en voor de ander en nemen even lekker de rust. Je gaat aan de slag met verschillende inspirerende en laagdrempelige werkvormen waar je compassie van binnenuit mee kunt verkennen.

Voor wie?

Iedereen die in de zorg werkt en dagelijks te maken heeft met patiënten, cliënten of bewoners. Mensen zoals jij, met het hart op de goede plek. En open om te kijken naar jezelf en daardoor nog betere zorg te kunnen leveren. En voor jezelf te zorgen!

Doe je mee?

  • Twee dagen rust, bezinning en ontmoeting
  • Anders en lichter leren werken, gevoed door gedeelde ervaringen en inzichten
  • Logeren in kloosterhotel ZIN in Vught en genieten van lekker biologisch eten in een bijzondere omgeving

Programma

  • Waarom ik in de zorg werk: in gesprek over inspiratie en motivatie
  • Een verkenning van compassie
  • Compassie voor jezelf, compassie voor de ander
  • Beelden van compassie
  • Zien, bewogen worden en in beweging komen: oerverhalen over compassie

Begeleiding

Door Annechien Oldersma en Frans Croonen (ZIN in Werk)

Investering

Het trainingsarrangement bestaat uit 5 onderdelen en twee overnachtingen. Dit is inclusief de training zelf, persoonlijke begeleiding, al het bijbehorend (achtergrond) materiaal en verblijf in een eenpersoonskamer op basis van vol pension. De kostprijs voor het gehele arrangement is € 545,00 inclusief BTW. Deze lage prijs is mogelijk door ontvangen subsidie.

Annuleringsvoorwaarden

De algemene leveringsvoorwaarden van kloosterhotel ZIN zijn van toepassing.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frans Croonen, projectleider Zin in Werk, 06 203 83 959 of compassie@zinvught.nl

Inschrijven

Uw gegevens
Adres
Factuuradres indien afwijkend
Afdeling
Aanvullend
Met het versturen van dit formulier ga ik akkoord met de leveringsvoorwaarden en de privacy statement van kloosterhotel ZIN