Meerdaagse | Ken je Kracht

Meerdaagse | Ken je Kracht

2 juni 2020 t/m 5 juni 2020 Direct inschrijven

Ken je Kracht is een bewezen formule die helpt om terug te keren naar je kern. In deze veeleisende tijd komt het regelmatig voor dat mensen in hun leven voelen dat ze hun innerlijk kompas kwijt zijn. Ben ik met de juiste dingen bezig? Verhoud ik mij op de juiste manier tot situaties en mensen om mij heen? Voel ik me thuis in mijzelf of ben ik een beetje vervreemd van mezelf? Wat is het appel vanuit mijn werkomgeving en hoe reageer ik daarop? Raak ik mezelf kwijt of blijf ik in verbinding met wat voor mij belangrijk is?

Blijf ik in verbinding met wat voor mij belangrijk is?

Ken je Kracht is een relatief korte intensieve impuls om weer thuis te komen. Om te ervaren hoe heilzaam het is om thuis te zijn in jezelf. Om te ervaren hoe het is om je vanuit eigen wil uit te drukken in je omgeving.

Ken je Kracht stelt je op een diepgaande manier in staat jouw talenten en bezieling te (her)ontdekken en richting te geven aan de manier waarop jij die wilt inzetten in werk.

Resultaat

De resultaten die je mag verwachten na het deelnemen aan Ken je Kracht zijn:

 • Meer zicht op jouw sterke punten, jouw oorspronkelijke talenten en kwaliteiten
 • Meer verbinding met de plek in jezelf waar je stevigheid, houvast en richting ervaart
 • Meer zicht op wat jouw opdracht is, wat jij te doen hebt
 • Meer zelfvertrouwen en moed om te zijn wie je bent en te doen wat jij te doen hebt
 • Meer zichtbaarheid en waarneembare uitstraling van jouw unieke kracht

In een enquête een aantal maanden na de training onder bijna 150 ex-deelnemers geeft 91% van de respondenten aan dat Ken je Kracht in belangrijke mate heeft bijgedragen aan het helder zicht krijgen op persoonlijk sterke punten.

79% van de deelnemers zet die sterke kanten daadwerkelijk meer in binnen het werk. 86% geeft aan meer zelfinzicht te hebben opgedaan waardoor hij of zij effectiever functioneert op het werk. 74% geeft aan nu te weten welke richting op te gaan en waar energie en tijd in te investeren.

Werkwijze

Het programma biedt een liefdevolle en veilige bedding die uitnodigt tot diepgaand zelfonderzoek. Intieme kleine groepen met ervaren begeleiders, indrukwekkende en ontroerende werkvormen en twee bijzondere gasten vormen met elkaar een bijzondere mix die zich keer op keer bewezen heeft als zeer werkzaam voor de deelnemers.

Het programma zoekt het heilzame midden tussen inspanning en ontspanning. Actieve onderdelen en meer meditatieve/reflectieve werkvormen wisselen elkaar af. De groep bestaat uit maximaal 7 deelnemers en wordt begeleid door een ervaren trainer van ZIN in werk. In twee avondsessies zullen bijzondere gasten aanschuiven die de deelnemers op geheel eigen wijze zullen raken en inspireren.

Voor wie

Dit programma is voor iedereen die meer vanuit eigen kracht wil leven en werken, voor iedereen die in verbinding wil zijn met zijn eigen innerlijk kompas. Het is bij uitstek geschikt voor leidinggevenden en professionals die met meer bezieling in hun werk willen staan. Voor mensen die zich aan het heroriënteren zijn in hun werk of op zoek zijn naar nieuwe inspiratie.

Programma

Het programma bestaat in totaal uit 3 ½ dag, 9 dagdelen. We starten met een avond. De tweede en de derde dag werken we 3 dagdelen. Op dag vier sluiten we het programma om 16.00 uur af. In grote lijnen ziet het programma er als volgt uit:

Dag 1 avond

Kennismaken, delen van leervragen en thuisopdracht.

Dag 2

 • Lessen uit het verleden, vaste patronen en identificaties in beeld
 • Diepgaand zelfonderzoek, kijken naar delen van jezelf
 • Direct ervaren van de kern van jouw eigenheid en persoonlijke kracht

Dag 3

 • Manifeste en latente kracht, welke talenten willen nog meer meedoen
 • Heel worden, samenvallen met jouw oorspronkelijke kracht
 • Expressief belichamen, tot expressie brengen van talent.

Dag 4

 • Contact en afweer, je vrij en jezelf voelen in contact
 • Integreren, persoonlijk plan voor de toekomst
 • Ankers om op terug te vallen, de praktijk van morgen.

Investering

De investering voor deze training is €1395,- ex verblijfskosten. ZIN in werk is CRKBO geregistreerd en biedt derhalve haar opleidingen BTW-vrij aan. Verblijfskosten in het Kloosterhotel ZIN a €475 (inclusief 6% btw).  

Wanneer

2 juni 19.00 uur t/m einde middag 5 juni, dinsdagavond t/m vrijdagmiddag. 

Reacties van deelnemers

‘Eigenlijk zou iedereen deze training moeten volgen, ongeacht functie’.

‘Eigenlijk zou iedereen deze training moeten volgen, ongeacht functie’

‘Het is de meest bijzondere training die ik ooit heb mogen volgen. Het klopte van begin tot eind: de inhoud, de mensen, de omgeving, het eten, echt fantastisch! Geen enkele training heeft me zo aan het denken gezet. En geen enkele training heeft me op zo’n treffende en pakkende manier duidelijk gemaakt hoeveel talent er in mij, en in ieder mens, schuilt. Het voelde als een bevrijding en een groot voorrecht dat ik dit heb mogen volgen. Een openbaring en een feest van herkenning in één.’

‘Ken je kracht geeft je daadwerkelijk kracht. Ik bezat het al, maar op de één of andere manier uit je het niet en laat je het niet naar voren komen. Nadat ik het programma heb gevolgd heb ik pas mijn kracht geuit. Het is voornamelijk geloven in jezelf. En dan gaat het ineens in een snel tempo.’

‘Ik heb de cursus als zeer waardevol ervaren. Niet zweverig, maar op een prettige manier ‘down to earth’ in een sobere’ maar inspirerende omgeving. Programma, locatie en sfeer zorgen ervoor dat je al snel tot de kern komt, daarin ondersteund door een team professionele en plezierige mensen. De cursus was een ervaring die ik niet had willen missen en die me inzichten heeft gegeven die ik privé en op mijn werk aan het inzetten en uitwerken ben. Zinvol!’

Inschrijven

Uw gegevens
Adres
Factuuradres indien afwijkend
Afdeling
Aanvullend
Met het versturen van dit formulier ga ik akkoord met de leveringsvoorwaarden en de privacy statement van kloosterhotel ZIN