Workshop | Authentiek Presenteren met Speaking Circle®

Workshop | Authentiek Presenteren met Speaking Circle®

6 november 2019 Direct inschrijven

Jezelf en je verhaal presenteren is vaak al spannend genoeg. Ook als je een ervaren spreker bent is het geweldig als je vrij uit kunt spreken, authentiek en met overtuiging. Presenteren (jezelf en je verhaal) is pas echt zinvol wanneer je jezelf kunt zijn. Echtheid werkt en boeit de ander om naar te kijken en luisteren.

Presenteren, laten zien en horen wat bij jou en jefunctie past, is pas echt ZINvol wanneer je jezelf kunt zijn. Echtheid werkt,geeft invloed en boeit de ander om naar te kijken en luisteren.

Speaking Circle is een andere manier van leren presenteren, way of life. Je leert jezelf te zijn in contact met een ander. Of je nu veel of weinig presentatie-ervaring hebt, 1-op-1 spreekt, in een vergadering/overleg aan het woord bent of voor een groep presenteert: Speaking Circle® werkt! De zogenaamde ‘positieve essentiefeedback’ die gegeven wordt door mij en de deelnemers zal je goed doen. Het resultaat is een gevoel van ‘kom maar op’, ‘ik ben oké’. De dag wordt ervaren als zeer zinvol voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Uit evaluaties blijkt verder dat de inspirerende locatie van kloosterhotel ZIN perfect aansluit bij het werk van Speaking Circle® en de visie van ORATO. Het uitgangspunt is dat ieder mens gezien en gehoord mag worden op zijn of haar unieke wijze.

Programma

  • 09.00 uur ontvangst met koffie en thee in de Huiskamer
  • 09.30-12.30  aan de slag 
  • 12.30-13.00 lunch in de Refter
  • 13.00-14.00 pauze (rondleiding in het klooster, facultatief )
  • 14.00-17.30 verder met authentiek presenteren
  • 17.30-18.00 middagmeditatie (muziek en teksten in de Kapel, facultatief)

Op deze dag leer je middels een speciale manier van oogcontact maken, vanuit stilte contact te maken met de luisteraar. Je hoeft vervolgens niet te spreken, je mag! Het is aan jou wat je van jezelf en/of een onderwerp presenteert. Alles draait om Relational Presence. Er worden video-opnames gemaakt om later het effect van jouw sterke aanwezigheid te kunnen zien en horen. De groepsgrootte is idealiter max. 10 personen.

Het zuivere ‘Speaking Circle®werk’ wordt afgewisseld met andere oefeningen ter vergroting van je zelfvertrouwen en authenticiteit. Deze zijn gebaseerd op mijn ervaring als presentatiecoach / trainer.  

Begeleiding

Drs. Ardie Nooijen-Kuijpers heeft 28 jaar ervaring in het geven van presentatietrainingen en coaching voor bedrijven, gemeentes, zorginstellingen en particulieren als International Professional Coach (ICF gecertificeerd), logopedist, Spraak- en Taalpatholoog, NLP-Master, Speaking Circle Facilitator, ImageMaster, RETdeskundige etc. 

Organisatie

Ardie Nooijen-Kuijpers

040- 2842901 / 06-51088688
ardie@orato.info

www.speakingcircles.com

Inschrijven

Uw gegevens
Adres
Factuuradres indien afwijkend
Afdeling
Aanvullend
Met het versturen van dit formulier ga ik akkoord met de leveringsvoorwaarden en de privacy statement van kloosterhotel ZIN