Authentiek Presenteren met Speaking Circle® en Relational Presence®

23 november 2023

Jezelf en je verhaal presenteren is vaak al spannend genoeg. Ook als je een ervaren spreker bent is het geweldig als je vrijuit kunt spreken, authentiek en met overtuiging.

Laten zien en horen wat bij jou en je functie past, is pas echt ZINvol wanneer je jezelf kunt zijn, afgestemd op de ander en de situatie. Echtheid werkt, boeit de ander en geeft je invloed. Niet alleen voor een groep, juist ook in een overleg of 1-op-1.

Voor Wie?

Speaking Circle® is een andere manier van leren presenteren. Je leert jezelf te zijn in contact met een ander. Op je gemak, zonder oordeel. Speaking Circle® werkt!

De ‘positieve essentiefeedback’ die gegeven wordt door mij en de deelnemers zal je goed doen. Het resultaat is een gevoel van ‘kom maar op’, ‘ik ben oké’ en ‘Ik kan mezelf laten zien en horen zoals dat past bij mij en mijn taken!’ De dag wordt ervaren als zeer zinvol voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Uit evaluaties blijkt verder dat de inspirerende locatie van ZIN perfect aansluit bij het werk van Speaking Circle® en de visie van ORATO. Het uitgangspunt is dat ieder mens gezien en gehoord mag worden op zijn of haar unieke wijze.

“Topdag! Aan te bevelen voor iedereen die op zijn of haar gemak én boeiend wil presenteren! Laat je verrassen door Ardie”

Voor dit programma is geen specifieke vooropleiding nodig.

Programma

09.00 uur      ontvangst met koffie en thee

09.30-12.30   aan de slag

12.30-13.00   lunch in de Refter

13.00-14.00   pauze

14.00-17.30  verder met authentiek presenteren

17.30-18.00   Facultatief: middagmeditatie in de Kapel

Vooropleiding en Studiebelasting

Voor dit programma is geen specifieke vooropleiding nodig. Voor dit programma is geen extra  studiebelasting buiten het bestaande programma van toepassing.

Investering

Lef, gezonde nieuwsgierigheid en €220,- (Incl. lunch, excl. 21% btw)

Na deze training

Kun je jezelf met impact laten zien en horen zoals dat past bij jou en jouw functie.

Ik ben blij dat ZIN mij ook dit jaar de gelegenheid biedt mijn werk aan te bieden aan mensen die met ziel en zakelijkheid (zichzelf) willen presenteren. Je bent van harte uitgenodigd.

Contact

Drs. Ardie Nooijen-Kuijpers heeft 30 jaar ervaring in het geven van presentatie- en communicatietrainingen en coaching voor bedrijven, gemeentes, zorginstellingen en particulieren als 10e MasterCoach (ICF gecertificeerd) van Nederland, logopedist, Spraak- en Taalpatholoog, NLP-Master, Speaking Circle Facilitator, ImageMaster, RETdeskundige, Coachopleider en -Supervisor etc.

Nieuwsgierig? Bel gerust voor meer informatie

Ardie Nooijen-Kuijpers
040- 2842901 / 06-51088688
ardie@orato.info
www.orato.nl

Ik wil me inschrijven