Authentiek Presenteren met Speaking Circle® in Relational Presence®

Jezelf en je verhaal presenteren is vaak al spannend genoeg. Ook als je een ervaren spreker bent is het geweldig als je vrijuit kunt spreken, authentiek en met overtuiging. Laten zien en horen wat bij jou en je functie past, is pas echt ZINvol wanneer je jezelf kunt zijn, afgestemd op de ander en de situatie. Echtheid werkt, boeit de ander en geeft je invloed. Niet alleen voor een groep, juist ook in een overleg of 1-op-1.

Speaking Circle® is een andere manier van leren presenteren. Je leert jezelf te zijn in contact met een ander. Op je gemak, zonder oordeel. Speaking Circle® werkt!

Inschrijven kan via onderstaand inschrijfformulier

De ‘positieve essentiefeedback’ die gegeven wordt door mij en de deelnemers zal je goed doen. Het resultaat is een gevoel van ‘kom maar op’, ‘ik ben oké’ en ‘Ik kan mezelf laten zien en horen zoals dat past bij mij en mijn taken!’ De dag wordt ervaren als zeer zinvol voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Uit evaluaties blijkt verder dat de inspirerende locatie van ZIN perfect aansluit bij het werk van Speaking Circle® en de visie van ORATO. Het uitgangspunt is dat ieder mens gezien en gehoord mag worden op zijn of haar unieke wijze.

Wanneer: woensdag 3 juli 2024

Programma:

09.00 uur ontvangst met koffie en thee
09.30-12.30 aan de slag
12.30-13.00 lunch in de Refter
13.00-14.00 pauze
14.00-17.30 verder met authentiek presenteren
17.30-18.00 Facultatief: middagmeditatie in de Kapel verzorgd door ZIN

Op deze dag leer je middels een speciale manier van oogcontact maken, vanuit stilte contact te maken met jezelf en de luisteraar. Je hoeft vervolgens niet te spreken, je mag! Het is aan jou wat je van jezelf en een onderwerp presenteert. Alles draait om Relational Presence. Er worden video-opnames gemaakt om later het effect van jouw sterke aanwezigheid te kunnen zien en horen. De groepsgrootte is max. 10 personen.

Het zuivere ‘Speaking Circle®werk’ wordt afgewisseld met andere oefeningen ter vergroting van je authenticiteit. Deze zijn gebaseerd op mijn ervaring als (presentatie)coach en trainer/opleider.

Vooropleiding en studiebelasting

Voor dit programma is een MBO niveau gewenst. Voor dit programma is geen extra studiebelasting buiten het bestaande programma van toepassing.

Kosten: €225,- (Incl. lunch arr. excl. 21% btw)

Werk jij ook graag met ziel en zakelijkheid!?

Drs. Ardie Nooijen-Kuijpers heeft meer dan 30 jaar ervaring in het geven van presentatie- en communicatietrainingen en coaching voor bedrijven, gemeentes, zorginstellingen en particulieren als 10e MasterCoach (ICF gecertificeerd) van Nederland, Senior practitioner NOBCO/EMCC, ESIA Coach Supervisor, logopedist, Spraak- en Taalpatholoog, NLP-Master, Speaking Circle Facilitator, ImageMaster, RETdeskundige, TA specialist in Herbeslissen etc.

Ik ben blij dat ZIN mij ook dit jaar de gelegenheid biedt mijn werk aan te bieden aan mensen die met ziel en zakelijkheid (zichzelf) willen presenteren.

Je bent van harte uitgenodigd.

Hartelijke groet,

Ardie (Geregistreerd Speaking Circle® facilitator)

Nieuwsgierig? Bel gerust voor meer informatie 040- 2842901 / 06-51088688, mail naar ardie@orato.info  of surf naar www.orato.nl

  • Meld je aan

  • Authentiek presenteren

    Dag: woensdag 3 juli 2024 | Eendaagse | Investering 225 euro incl. lunch excl. 21% btw | Locatie: Kloosterhotel Zin
  • Adres

  • Facturatieadres (indien afwijkend)

  • Aanvullend