Betekenisvol de tweede helft van je leven in

donderdag 7 april en vrijdag 8 april

Wil jij oud worden zonder het te zijn? Wil je gezond, sociaal, geestig, geliefd en mooi ouder worden? Dan is dit programma iets voor jou. Tijdens dit programma halen we je uit de waan van de dag en nemen we de ruimte voor levensvragen die horen bij de tweede helft van je leven. Want als je veertig of vijftig wordt is je blik opeens gericht naar de andere kant. Verlost van bewijsdrift genieten mensen in de beste helft van hun leven met volle teugen van een nieuwe vrijheid.

Voor wie?

Het programma is bedoeld voor iedereen die bewust stil wil staan bij de inrichting van de tweede helft van zijn of haar levenspad.

Zelfreflectie is een manier om te ontdekken wat ik écht wil

Na deze tweedaagse

Na deze twee dagen ga je naar huis met een heldere toekomst visie die past bij jou en je kernwaarden.

Investering

Deze bijeenkomst volg je voor € 975 per persoon inclusief BTW. Het verblijf is op basis van volpension op een eenpersoonskamer. Dit is inclusief 1 overnachting met een uitgebreid ontbijtbuffet. Samen met een goed verzorgde lunch en diner, de hele dag koffie en thee en bij het diner twee drankjes naar keuze.

Coronabeleid

Kijk voor de laatste updates omtrent het Coronabeleid bij het Coronaprotocol van Kloosterhotel ZIN. Onder het huidige overheidsbeleid vinden alle trainingen en retraites bij Kloosterhotel ZIN doorgang. Bij klachten, blijf thuis.

Wie zijn de Trainers?

Deze training wordt verzorgt door Geertruyt Stokes en Leonie Langevoort.

Geertruyt Stokes is executive coach en veranderkundige en verdiept zich al jaren in veranderleiderschap en in de dynamiek die daarbij los komt. Zij werkt met een zeer diverse klantenkring, variërend van internationale organisaties tot lokale vrijwilligersbesturen en heeft een warm hart voor teams die met elkaar een (soms onmogelijke) klus te klaren hebben. Daarnaast is zij mentor voor jong volwassenen tussen de 18 en 25 jaar, geestelijk begeleider van volwassenen in een levenstransitie en bestuurslid van haar kerk. Geertruyt is 50 jaar en zit middenin de transitie van de eerste naar de tweede helft van haar leven, met alle nieuwe gaven en gebreken die erbij horen

Leonie Langevoort is van origine organisatiesocioloog en vanaf 1996 opgegroeid als veranderkundig adviseur bij bedrijven als EY en PWC. Bij PWC gaf ze als Director leiding aan de adviesgroep People & Change voor de Rijksoverheid. Sinds een aantal jaren opereert ze als zelfstandig ondernemer. Leonie is gespecialiseerd in veranderkunde, leiderschapsontwikkeling en coaching. Ze werkt het liefst voor organisaties met een maatschappelijke rol zoals in de zorg of het onderwijs. Leonie adviseert bestuurders, directieteams en professionals en ze vervult rollen als bestuursfluisteraar, trainer, coach of dagvoorzitter. Leonie is 50 jaar en dus net begonnen aan de tweede helft van haar leven.

Contact

Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de trainers.
Geertruyt Stokes: E: info@stokesconnect.nl M:06-52305770
Leonie Langevoort: E: leonie@laefort.nl M: 06-31005747

  • Meld je aan

  • Betekenisvol de tweede helft van je leven in

    7 en 8 april 2022
  • Adres

  • Facturatieadres (indien afwijkend)

  • Aanvullend