Botanisch Printen

24 juli 2021

Omgeven door rust en stilte zullen we ons laten inspireren tot het maken van botanische prints op stof en papier. Je leert de techniek en materialen kennen van het printen, maar we nemen ook de tijd om een wandeling te maken over het landgoed van het voormalige klooster.

Voor wie?

Voor iedereen die graag bezig is met de natuur,  kunst en beeldend werken en graag experimenteert met nieuwe activiteiten. Je hoeft geen ervaring te hebben met ecoprinten, wij nemen je mee van begin tot eind.

Deze workshop leerde mij de enorme power en schoonheid van de natuur op een bijzondere manier te ervaren.

Programma

De workshop ‘Botanisch printen’ is en eendaagse workshop. We ontvangen je graag om 09.00 met een kopje koffie (of thee) en zullen kort even kennismaken.

We zullen de workshop starten met een uitleg over de materialen en technieken waarna we snel aan de slag gaan met het experimenteren met katoen, zijde, eucalyptus en andere bloemen en bladeren.

Terwijl de eerste bundels aan het koken zijn gaan we gezamenlijk genieten van de lunch en is het mogelijk een wandeling te maken over het mooie landgoed.

Als we terugkomen zullen we de bundels uitpakken en gaan we beginnen aan nieuwe creaties. Aan het einde van de middag zullen we de tweede serie bundels uitpakken en de workshop afronden met de mogelijkheid voor een meditatie. Rond 17.45 uur is de dag ten einde.

Na deze training

Heb je een gezellig en leerzame dag gehad! Na afloop neem je je eigen creaties en een klein zelfgemaakt boekje mee naar huis ter inspiratie en heb je kennis gemaakt met ecoprinten.

Investering

De prijs per persoon is €125,- incl. BTW en alle benodigde materialen (stoffen, papier, zijde sjaal) en hulpmiddelen. Verder kan je de hele dag koffie en thee met een koekje pakken en is er een lekkere, gezonde biologische én duurzame lunch.

Contact

Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Carola Mokveld, je kan haar bereiken door te bellen naar 06 – 2139 8191 of stuur een mail naar carolamokveld@gmail.com.

  • Meld je aan

  • Botanisch Printen

    24 juli 2021
  • Voor- en achternaam
  • Adres

  • Facturatieadres (indien afwijkend)

  • Aanvullend