Gratis digitale workshop Werken met zachte krachten

Online trainingen

Deze digitale workshop is speciaal ontwikkeld voor zorgprofessionals die willen leren hoe je sterker in je werk staat als je werkt vanuit zachte krachten, zoals compassie. Een gratis digitaal cadeautje van 30 minuten om weer terug in evenwicht te kunnen leven en werken. Gewoon vanuit je eigen huis of fijne rustige plekje.

Wat gaan we doen?

We gaan het niet hebben over ‘kanjers in de zorg’, ‘bizarre tijden’, ‘het nieuwe normaal’ en de ‘anderhalve metersamenleving’. Deze workshop is een moment voor jezelf. Een half uurtje tot rust komen, even bijtanken en voor jezelf kijken hoe het met je gaat.

De kern van de workshop (30 minuten) bestaat uit:

  • Hoe het met je gaat
  • Compassie voor jezelf
  • Innerlijke kracht opdoen

Voor wie?

Iedereen die in de zorg werkt en dagelijks te maken heeft met patiënten, cliënten of bewoners. Mensen zoals jij, met het hart op de goede plek. En open staan om te kijken naar jezelf.

Meld je nu aan!

Na je aanmelding ontvang je van ons een bevestiging per e-mail met daarin een link naar de digitale workshop. Jij kiest zelf een ideaal moment om deze workshop in alle rust te doen.

Meer informatie

Heb je nog vragen, of wil je toch meer informatie? Neem contact op met Frans Croonen, projectleider Zin in Werk, via 06 203 83 959 of compassie@zinvught.nl