Ken je Kracht

10 t/m 13 oktober 2021

Ken je kracht helpt je om te zijn wie je wil zijn,  je vizier te richten en belemmerende patronen te doorbreken.  Je krijgt de laatste inzichten uit de psychologie, neurologie en biologie gebundeld in een complete aanpak voor persoonlijke groei die werkt. Je leert en ervaart principes waar je de rest van je leven plezier van zult hebben.

Ken je Kracht is al sinds 2005 een begrip op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Honderden deelnemers gingen je voor.

Voor wie?

Voor iedereen die wil investeren in zichzelf en een leven lang wil blijven groeien

” Dit is de training waar ik naar op zoek was” Peijnenborg, Woongoed Middelburg

Programma

Ken je Kracht biedt je professionele begeleiding en medestanders aan om je te helpen te zijn wie je wil zijn. Zelfonderzoek en ervaringsgerichte werkvormen zorgen ervoor dat je tot de kern van jouw vraagstuk komt. Je leert zelfkennis belichamen door ervaring. Je krijgt de laatste inzichten uit de psychologie, neurologie en biologie gebundeld in een complete aanpak voor persoonlijke groei die werkt.

We starten op de eerste avond om 19.00 uur (dinsdagavond) en eindigen drie dagen later (vrijdagmiddag) rond 16.30 uur. Totaal dus 9 dagdelen. Het programma start elke dag om 7.45 uur en eindigt rond 21.30 uur. Het zijn intensieve dagen met tegelijkertijd veel ruimte om bij te komen en ervaringen te verteren. De laatste dag besteden we ruim aandacht aan hoe de inzichten om te zetten in een persoonlijk plan voor de komende tijd. We bieden drie integratiegesprekken aan om te helpen het nieuwe in jezelf ook daadwerkelijk tot wasdom te laten komen en te integreren in je leven en werk.

“Ik gun ieder mens deze training”. Eline Bosch

Opbrengst

  • Gericht beeld van je gewenste toekomst
  • Inzicht in patronen die belemmeren en hoe deze te doorbreken
  • Inzicht in jouw natuurlijke kracht en meer zelfvertrouwen
  • Vrijer en meer ontspannen in contact met anderen
  • Een helder persoonlijk plan hoe verder en hoe het geleerde te integreren in je (werkend) leven
  • Handvatten voor verdere groei die zowel in werk als prive direct toepasbaar zijn

Contact

Roy Vranken
0618458545
roy@inclusi.nl