Ken je Kracht

29 maart t/m 1 april 2022

Herken je het gevoel dat er meer potentie in je schuilt dan tot uiting komt? De kans is groot dat je ongemerkt verstrikt raakt in patronen die je onnodig belemmeren. Met Ken je Kracht – al sinds 2005 een begrip op het gebied van persoonlijke ontwikkeling – kun je hier verandering in brengen, zowel op zakelijk gebied als privé.

Ik meld me aan

Voor wie?

Deze training is geschikt voor iedereen die wil investeren in zichzelf en in zijn of haar toekomst. Voor mensen die een leven lang willen blijven groeien en die nieuwsgierig en onderzoekend zijn ingesteld. Je staat open voor nieuwe inzichten en nieuwe mogelijkheden voor groei. Je bent bereid tot zelfonderzoek.

“Ken je Kracht is voor mij een keerpunt in mijn leven.” D. Schellekens, Waterschap de Dommel

Programma

Het programma bestaat uit drie delen:

  • Persoonlijk coachgesprek met huiswerk op maat
  • Blok 1: 3 ½ dag training
  • Blok 2: 1 dag verdieping
Coachgesprek

Enkele weken voor aanvang van de training zullen we een coachgesprek voeren om de leervraag te verkennen, het zelfonderzoek te starten en de voorbereiding op de training in gang te zetten.

Blok 1

Dit deel omvat een werkzame mix van intieme kleine groepen van 6 deelnemers, professionele begeleiding, indrukwekkende werkvormen en een bijzondere gast. Dit programma helpt je om stil te staan, te bezinnen en een nieuwe weg in te slaan in je (werkend) leven. Zelfonderzoek en ervaringsgerichte werkvormen zorgen ervoor dat je tot de kern van jouw vraagstuk komt.
Het programma start elke dag om 7.45 en eindigt rond 21.30 uur. Het zijn intensieve dagen, maar er is ook ruimte om bij te komen en ervaringen te verwerken. Je leert jezelf opnieuw kennen, je leert hoe je patronen kunt doorbreken en krijgt handvatten voor een concreet vervolg na de training.

Blok 2

Deze training vindt ongeveer een maand plaats ná blok 1. Het is een dag waarop we een verdieping maken op basis van ieders ervaringen in de praktijk. Waar loop je tegenaan, wat werkt al en waar heb je nog hulp bij nodig. Tijdens deze dag zullen ook nieuwe thema’s aan bod komen op het gebied van je veilig voelen in contact met anderen. We eindigen blok 2 met een aangescherpt persoonlijk plan voor de toekomst.
Na afloop zijn er meerdere opties om het geleerde verder te integreren en uit te bouwen (zie inschrijven). Zo bieden we onder andere drie integratiegesprekken en de ‘Ken je Kracht retraite’ aan. Beide opties helpen om het nieuwe in jezelf ook daadwerkelijk tot wasdom te brengen in je leven en werk.

“Ik gun ieder mens deze training”. Eline Bosch

Na deze training

  • Meer vitaliteit en inzicht in wat je werkelijk plezier en voldoening geeft;
  • Meer zelfvertrouwen, ontspanning en innerlijke rust;
  • Inzicht in patronen die je belemmeren en handvatten hoe je deze kunt doorbreken;
  • Je ervaart meer het heft in handen te hebben en neemt meer leiderschap over jouw toekomst;
  • Meer vermogen om in contact te blijven met anderen als het spannend wordt;
  • Een helder persoonlijk plan voor de toekomst en integratie van het geleerde in je dagelijkse leven.

Contact

Roy Vranken
0618458545
roy@inclusi.nl
www.kenjekracht.nl