Inleiding

Op zondag 17 december vindt bij Zin een prachtige klankceremonie plaats. Het doel van deze middag is geld inzamelen voor ‘’Netwerk tegen armoede in Den Bosch’’. Deze stichting zet zich met name in voor gezinnen met kinderen die het financieel minder breed hebben. Toen Petra Verbiest met dit initiatief bij ons kwam wilden we graag haar hartenwens in vervulling laten gaan ‘’rond de donkere dagen voor kerst samen met anderen mogen klinken in een kapel voor dit prachtige doel’’.

Deze editie is volgeboekt. Wil je meedoen met de klankceremonie? Laat het ons dan weten via de contactgegevens onderaan deze pagina.

Petra Verbiest is stembevrijder en begeleid deze middag de klankceremonie.

Voor wie?

Iedereen die graag wil ervaren hoe het is om zijn of haar stem te laten klinken. Je hoeft voor deze middag niet te kunnen zingen. Het gaat erom dat je vrij je stem kan laten klinken samen met anderen. Deze dag staat in het teken om geld in te zamelen voor ”netwerk tegen armoede” in Den Bosch. Wil je jouw stem laten klinken, samen met anderen in verbinding komen en een bijdrage geven aan ”netwerk tegen armoede” Den Bosch? Dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen.

Programma:

Samen zingen vanuit vrije en improviserende klanken. Waarmee eenieder uitgenodigd wordt om ” het lied van zijn eigen hart” te laten klinken.

14.00 – inloop met koffie en thee
14.30 – Welkom. Lichtritueel in de kapel
15.00 – Klankceremonie in de kapel – Samen zingen in de kapel.
17.00 – Afsluiting

Investering

15 euro deelname p.p. (locatie met onbeperkt koffie, thee en koekjes gratis parkeren). Iedereen mag hiernaast een vrijwillige bijdrage geven voor het goede doel: ” netwerk tegen armoede” in den Bosch. Die volledige opbrengst wordt gedoneerd aan deze stichting.

Vooropleiding en studiebelasting

Voor dit programma is een MBO niveau gewenst. Voor dit programma is geen extra studiebelasting buiten het bestaande programma van toepassing.

Contact

Wil je graag meedoen met de klankceremonie? Laat het ons dan weten door een mail te sturen naar welkom@zinvught.nl. We laten het weten als er een plekje vrijkomt of als er een nieuwe datum in de agenda komt te staan.