Kunst en Com-passie

Hoeveel tijd neem jij voor je passie, voor jezelf? Hoe werkt jouw kompas en welke rol speelt compassie daarin? Door middel van kunst en beeld gaan we aan de slag met misschien wel jouw nieuwe passie!

Voor wie?

Voor iedereen die graag beeldend bezig is. Wij begeleiden jouw in je eigen proces aan de hand van kleine diverse activiteiten met verschillende materialen.

Een workshop bij Carola helpt mij buiten vaste kaders denken.

Programma

De workshop start op vrijdag 17.00 uur, we zullen je welkom heten met een drankje. Daarna schuiven we aan voor het diner van Kloosterhotel ZIN en beginnen we die avond al om je inspiratie op te wekken.

Wanneer je wakker wordt volgen we een ochtendmeditatie om de dag positief en ontspannen te beginnen, daarna zullen we rustig beginnen en zal de dag afgewisseld worden met (kunst)activiteiten en eigen tijd om de mooie omgeving te verkennen.

Ook de laatste ochtend zal een fijne afwisseling zijn van in- en ontspanning. We zullen het workshop weekend rond 15.00 uur afronden.

Na deze training

We hopen dat je na dit weekend geïnspireerd naar huis gaat. Met nieuwe ideeën over jezelf en je werk. Met nieuwe dromen, uitdagingen en vertrouwen, om daar vorm aan te geven.

Investering

Het verblijf is inclusief alle benodigde materialen en op basis van volpension, inclusief koffie en thee met een versnapering de gehele dag. Verder is al het eten en drinken beschikbaar gesteld door Kloosterhotel ZIN 100% duurzaam en biologisch.

De per persoonsprijs voor het Kunst en Com-passie weekend is € 430,- inclusief BTW en toeristenbelasting.

  • Meld je aan

  • Kunst en Com-passie

    17 t/m 19 december 2021
  • Voor- en achternaam
  • Adres

  • Facturatieadres (indien afwijkend)

  • Aanvullend