Met veerkracht vooruit (op basis van ACT)

vrijdag 7 oktober, vrijdag 21 oktober en woensdag 2 november 2022

Heb jij het gevoel dat je over je grenzen heen gaat? Zou je graag meer inzicht willen in wat voor jou belangrijk is en hoe je kan leven en werken vanuit vertrouwen en vitaliteit? We maken allemaal dingen tijdens ons (werk)leven die ons uit balans kunnen brengen. Met dit programma zet je een stap vooruit naar meer balans én veerkracht.

Voor wie?

Heb je last van stress of spanningen op de werkvloer? Loop je vast in gedachten en emoties? Ben je ’s avonds compleet afgebrand als je uit je werk komt? Pieker je veel? Dan is dit programma echt iets voor jou. ACT heeft een toegevoegde waarde voor iedereen die meer veerkracht, vitaliteit en vertrouwen wil ervaren. ACT helpt bij stressreductie door zelfinzicht en bewustwording van je eigen gedachten –en gedragspatronen. Je leert met mededogen te kijken naar jezelf en je omgeving. Te leven vanuit waarden en acceptatie. Hierdoor blijf je minder lang in een destructieve situatie zitten en voel jij je als snel energieker en krachtiger.

Dit programma is in principe voor iedereen geschikt. ACT biedt een toegevoegde waarde op vele vlakken. Het is met name bedoelt voor mensen die op dit moment veel weerstand ervaren en merken dat vechten (tegen iets of iemand) geen oplossing biedt. Dit programma is ook zeer geschikt voor mensen uit organisaties die burn-out achtige klachten ervaren of in een burn-out zitten. Tevens is het waardevol voor mensen die in een reorganisatie traject zitten met veel veranderingen. ACT leert je omgaan met veranderingen en hoe je hier effectief mee om kunt gaan.

Werkgeluk betekent voor mij ontwikkeling en plezier

Na deze training

Na afloop ben je gegroeid in o.a.: vitaliteit en stressreductie, zelfinzicht en zelfacceptatie.

Investering

Deze bijeenkomst volg je voor € 1250 per persoon inclusief BTW. Het verblijf is inclusief een goed verzorgde lunch en op de laatste dag een diner, de hele dag koffie en thee.

Wie is de Trainer?

Ellen Burgers is werkzaam als gz-psycholoog in haar eigen praktijk in Vught en geeft daarnaast MBCT Mindfulness trainingen vanuit Mindfulness Vught.
Het ACT gedachtegoed is al jaren een welkome aanvulling op andere therapeutische invalshoeken. Het past haar omdat het de realiteit niet uit de weg gaat, op een warme manier de humor integreert, en het vertrouwen uitstraalt in ons eigen flexibele kunnen. Het leren leven van jouw leven door jezelf beter te leren kennen, is de basis van al haar behandelingen en trainingen.

Joost Broeren is zelfstandig ACT-coach en -trainer. Daarnaast is hij als docent verbonden aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Joost houdt zich al meer dan 10 jaar bezig met persoonlijke ontwikkeling. Daarbij gaat zijn aandacht niet zozeer uit naar talenten, maar naar het omarmen van alles wat je mens maakt. Het ‘anders kijken’ naar jezelf en de wereld om je heen is wat hem zo aantrekt in het ACT gedachtegoed.

Beide trainers zijn ACT gecertificeerd en geven je inzicht vanuit hun praktische ervaringen en expertise.

Contact

Ellen Burgers
e-mail adres: gz-psycholoog@online.nl

Joost Broeren
e-mail adres: Joost.Broeren@han.nl

  • Meld je aan

  • Met veerkracht vooruit (op basis van ACT)

    dinsdag 3, dinsdag 10 en dinsdag 24 mei 2022
  • Adres

  • Facturatieadres (indien afwijkend)

  • Aanvullend