Op Expeditie

Transformeer de zorg met jouw kracht.

 

Startdatum: 29 en 30 oktober 2024
Locatie: ZIN, Boxtelseweg 58, Vught
Kosten: € 2.650,- (exclusief BTW, inclusief overnachting en maaltijden)
Deelnemers: Maximaal 16

Van crisis naar hoop: initiatiefnemers gezocht!
Overal in Nederland zijn mensen opgestaan die de zorg willen verbeteren. Wil jij je transformatiekracht ontwikkelen en zelf het initiatief nemen? Meld je dan aan voor Op Expeditie, een programma van de ZIN Academie.

Wat jij, de zorg en de samenleving nodig hebben:
– Ontwikkel je transformatiekracht.
– Leer van andere deelnemers, hun successen en mislukkingen.
– Voer een transformatieproject uit in jouw werkomgeving.

Programma

Intakegesprek

We maken kennis en bespreken jouw wensen en ideeën voor een transformatieproject

Tweedaagse Start

Dag 1: Onderzoek je ontwikkeling als transformator. Dag 2: Breng transformatiekracht bij anderen in beweging en maak een plan voor een transformatieproject.

Terugkomdagen

Tussenstop 1: Voortgang bespreken, verdieping op relevante thema’s en omgaan met weerstand. Tussenstop 2: Verdere voortgang, strategieën voor transformatie en benutten van creativiteit. Afsluitdag: Successen vieren en plannen maken voor de toekomst

Het volledige programma bekijken? Download de brochure hier

 

Voor wie is Op Expeditie?
Voor bestuurlijke en uitvoerende leiders, programmamanagers, projectleiders, en beleidsontwikkelaars die werken bij zorgorganisaties, patiëntenverenigingen, verzekeraars, provincies en gemeenten. Als je ambitie hebt om de zorg in jouw omgeving te veranderen en daarvoor handvatten zoekt, is dit hét programma voor jou.

Begeleiders
Patrick Persijn: Organisatie- en leiderschapscoach met 15 jaar ervaring in de zorgsector
Bart van Linder: Veranderkundige en expert in interactieve leeromgevingen en games voor verandertrajecten. Met name in de zorgsector. 

Locatie en Faciliteiten
ZIN in Vught biedt een rustige en inspirerende omgeving met een geheel biologische keuken, perfect gelegen in het groen.

Wil jij Op Expeditie?
Vul het onderstaande inschrijfformulier in om je aan te melden. Wij nemen contact met je op voor een persoonlijke kennismaking. Voor vragen kun je contact opnemen met welkom@zinvught.nl of bellen naar 073 – 658 80 00