Stilte in Rouw

6 december 2022 – Avond

Heb jij te maken met rouw? Dat is niet makkelijk. Rouw kan gaan over overlijden van een dierbare, maar ook verlies van je werk, gezondheid, ongewenste kinderloosheid, over allerlei gebeurtenissen die ingrijpend zijn. Deze training helpt je om op verhaal te komen bij leven met verlies.

Voor wie is deze training?

Voor iedereen die te maken heeft met rouw en behoefte heeft om hier bewust bij stil te staan. Zou jij willen dat de tijd even stil staat en heb je behoefte om te vertragen? In deze training ben je welkom als je behoefte hebt om te vertragen en aandacht wil geven aan je eigen verhaal.

Rijma de Ruiter Workshop training rouw rouwproces rouwen verlies verwerken kloosterhotel ZIN vught

Op verhaal komen bij leven met verlies

Rijma de Ruiter - Trainer

Programma

Deze training vindt plaats in de avond. Het programma start om 17.00 uur waar we gelijk aansluiten bij de meditatie en aansluitend het diner. Om 18.45 uur zal de training beginnen tot ongeveer 21.00 uur.

Na deze training

Sta je meer open voor het leven, het wordt voller en mooier, je gaat de schoonheid bewuster beleven. Naast verdriet en gemis dat een onlosmakelijk onderdeel blijft van je leven dat niet opgelost hoeft te worden. Je gaat de kracht van rust en stilte ervaren door te vertragen en aandacht te geven aan jouw uniek verhaal.

Investering

De kosten van deze training betreft € 197,00 per persoon, dit is inclusief btw.

Contact

Mocht je vragen hebben over deze training, of wil je je aanmelden, neem dan contact op met Rijma de Ruiter. Dit kan door te bellen naar 06-25463729 of stuur een e-mail naar info@rijmaderuiter.nl.

Voor meer informatie ga naar de website van Stilte in Rouw.