Op woensdag 15 mei 2024 is het precies 100 jaar geleden dat Paul de Blot SJ werd geboren. Graag staan wij hierbij stil door deze dag het leven van Paul te gedenken en te vieren. Daarvoor nodigen we je graag uit.

Ik meld me graag aan

Tijdens deze dag komen we samen met eenieder waarvoor Paul een belangrijke rol in het persoonlijke en professionele leven heeft gespeeld. Paul is voor velen, die zich bezighouden met ‘’business spiritualiteit’’, een grote inspiratie geweest. En waarschijnlijk nog steeds! Hij wist elke keer weer te raken en te verbinden met zijn bijzondere levensverhalen en ervaring. Hij bracht, op authentieke wijze, bezieling én plezier in business.

Geïnspireerd door Paul willen wij allen, en wel op onze eigen manier, bezieling in ons dagelijkse leven en in business brengen. Door aanwezig te zijn vanuit ons hart en ons te verbinden met elkaar van hart tot hart.

We zullen ons tijdens deze dag Paul samen her-inneren. Dat doen we a.d.h.v. vragen zoals: Wat heeft hij voor jou betekent? Hoe heeft hij jou in beweging gebracht? Hoe geef je uiting aan bezieling en zingeving? Wat neem je mee? En wat kunnen wij samen, collectief doen om bezieling in persoonlijk en verbindend leiderschap te brengen en te behouden?

Programma van de dag:

• 13:30 inloop en ontvangst Auditorium
• 14:00 start middagprogramma met gastspreker Herman van der Meulen
• 18:00 broodje met soep
• 19:30 start avondprogramma met gastspreker Roek Lips en nog niet eerder vertoond beeldmateriaal van de interviews van Roek met Paul.
• 21:00 afronding

Locatie – ZIN in een sfeer van bezinning

Deze dag vindt plaats bij ZIN in Vught. Op landgoed Steenwijk stond tot medio jaren negentig het bejaardentehuis van de congregatie van de fraters van Tilburg. De fraters hebben in samenwerking met diverse maatschappelijke partners het oude klooster verbouwd en omgedoopt tot ZIN. Sinds 2001 is ZIN hét centrum voor zingeving en werk in Nederland.

ZIN biedt de locatie aan voor deze bijeenkomst. Bij ZIN geloven ze dat mensen zoeken naar ‘’Zin in werk’’. Zingeving in werk en werkplezier. Mooi hoe dit aansluit bij Pauls visie. De sfeer van het kloosterleven proef je hier nog steeds. De moderne architectuur geeft het gebouw een open en eigenzinnig karakter. Gasten voelen zich hier thuis en nemen afstand van de dagelijkse drukte. De gastvrije, geborgen sfeer maakt inspirerende gesprekken en verbinding mogelijk.

Adres
Boxtelseweg 58
5261 NE Vught

Bij ZIN is gratis parkeergelegenheid.

Voor-/na-overnachting boeken?

Wil je graag voorafgaand aan de bijeenkomst of na afloop bij ZIN logeren? Dat kan! Neem hiervoor contact op met welkom@zinvught.nl voor beschikbaarheid. Of bel 073-6588000
.

Inschrijven

Klik hier om jezelf aan te melden voor 100 Jaar Paul de Blot.  Aanmelden loopt via MindCenter, die het netwerk van Paul host.
Er is in totaal plek voor 100 aanwezigen.

Ik meld me graag aan

Bijdrage

De huur van de locatie wordt kosteloos door ZIN aangeboden. Voor de overige zaken zoals consumpties en de avondmaaltijd wordt een bijdrage gevraagd van € 35,-. Hierin zit onbeperkt koffie, (verse) thee, fruit, (vegan) koekjes, Vughts kraanwater en in de avond een heerlijke 100% biologische soep en belegde broodjes.

Daarnaast wordt het gewaardeerd indien men een donatie wilt geven aan het ZIN compassiefonds. Vanuit dit fonds worden projecten en programma’s om meer compassie in organisaties te brengen gefinancierd.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de inhoud van de bijeenkomst neem dan contact op met Karin Sorbi (contact@karinsorbi.nl). M.b.t. de administratieve aspecten kun je je wenden tot Jeroen van der Sluis (info@mindcenter.nl). Beiden maken deel uit van de projectgroep ‘’Vrienden van Paul de Blot’’. Wil je meer weten over Zin, de locatie van de bijeenkomst? Neem dan contact op met welkom@zinvught.nl