Slow Down Weekend

16 juli t/m 18 juli 2021

Kom een weekend helemaal tot rust in de groene omgeving van Kloosterhotel ZIN. Dit weekend staat in het teken van ontspannen en niets moeten. Vergeet de to-do lijst en neem echt even tijd voor jezelf door te nemen aan yoga, meditatie en een unieke Sound Journey.

Voor wie?

Voor iedereen die behoefte heeft aan onthaasting in zijn/haar eigen tempo. Wij bieden de ideale omgeving om tot rust te komen. Je hoeft niet ervaren te zijn in yoga en/of meditatie, wij bieden je alle handvatten die je nodig hebt dit weekend.

Zodra je het landgoed oprijdt ervaar je wat ze bedoelen met rust en ruimte!

Programma

Het weekend begint op donderdag rond 16.00 uur, je wordt warm ontvangen en hebt de mogelijkheid om je spullen alvast op de hotelkamer te zetten.
Vervolgens is een gezellige kennismaking met de andere deelnemers en komen de fraters langs voor een inspirerend gesprek.

Na het horen van de kloosterbel dineren we gezamenlijk aan lange kloostertafels. De heerlijke maaltijden uit eigen keuken worden bereid met verse biologische ingrediënten en producten van het seizoen.

Iedere ochtend en namiddag verzorgt het Kloosterhotel een meditatiesessie om de dag te starten en af te sluiten. Sluit je aan bij het ritme van het oude klooster welke helpt bij de balans tussen in/ en ontspanning.

De tweede dag zal er yoga zijn in de ochtend. Hiermee ervaar je hoe het is om ontspanning te vinden in de inspanning.

Die middag nemen we je graag mee op een interne reis tijdens een unieke Sound Journey en we bieden de mogelijkheid om de prachtige omgeving te ervaren tijdens een gezamenlijke stilte wandeling.

De derde dag geeft de kunstenaar in huis van het Kloosterhotel een kunst worskhop. De kunstenaar laat je zien hoe kunst je rust kan geven. De dag zal rond 14.00 uur afgesloten worden en zal iedereen op zijn eigen tijd en met nieuwe energie richting huis gaan.

Tijdens je verblijf vinden we het vooral belangrijk dat jij je rust vindt, wij bieden alleen de handvatten.

Loop langs de verzameling boeken in de mediatheek op zolder om een boek of gedichtenbundel te lezen, loop het stiltepad op het landgoed of doe juist even helemaal niks.

Na deze training

Heb je nieuwe energie voor nieuwe avonturen! Je hebt een weekend lang stilte en rust ervaren en gaat met opgeheven hoofd en frisse moed naar huis. Dit weekend volg je al voor € 385,- per persoon, inclusief BTW. Het verblijf is inclusief twee maal een overnachting met een uitgebreid ontbijtbuffet. Samen met een goed verzorgde lunch en diner, de hele dag koffie en thee en bij het diner twee drankjes naar keuze.

Contact

Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Anouk Moonen, je kan haar bereiken door te bellen naar 073 65 88 000 of stuur een mail naar welkom@kloosterhotelzin.nl.

  • Meld je aan

  • Slow Down weekend

    16 juli t/m 18 juli 2021
  • Adres

  • Facturatieadres (indien afwijkend)

  • Aanvullend