ZIN opnieuw Green Key Goud gecertificeerd

Groen is goud waard bij kloosterhotel ZIN. In 2019 hebben we opnieuw de hoogste categorie van de Green Key behaald, Goud. Daarmee loopt kloosterhotel ZIN voorop en behoren wij tot een van de meest duurzame conferentieoorden van Nederland.

Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Al sinds juli 2011 is ZIN beloond met de Green Key Goud.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen ligt aan de basis van onze dienstverlening. We willen u graag laten genieten van het goede leven met (h)eerlijke producten. Onze keuken werkt met 100% biologische ingrediënten en bij voorkeur met leveranciers uit de streek. Wij werken continu aan het verbeteren van ons eigen inkoopproces en we streven er naar zoveel mogelijk materialen, producten en diensten met een milieu- en/of sociaal keurmerk in te kopen. Verder letten wij op het terugdringen van onnodig energieverbruik en gebruiken wij alleen biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen.

Kloosterhotel ZIN zet zich actief in om het milieu zo min mogelijk te belasten, dit alles zonder dat het ten koste gaat van onze gastvrijheid en kwaliteit.