Bijzonder vergaderen

Kloosterhotel ZIN in Vught is met recht een bijzondere vergaderlocatie te noemen. De mix van het oude landhuis met de moderne architectuur, het ZIN team (onze groep medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt) en de rijke historie maakt ZIN uniek.

Kloosterhotel ZIN is gemakkelijk te bereiken vanaf de A2 en gelegen op korte afstand van ‘s-Hertogenbosch

Stap bij ons binnen en ervaar de bijzondere sfeer. Wij zijn ervan overtuigd dat je tot de beste ideeën en inzichten komt in een omgeving die de zintuigen inspireert en tot rust laat komen. Daarom is vanaf het ontstaan van deze vergaderlocatie gekozen om te investeren in een kunstenaarsatelier op eigen terrein, een 100% biologische keuken en verschillende  voorzieningen als een meditatieaanbod, een labyrint op eigen terrein en verschillende wandelroutes waar gasten naar hartelust gebruik van kunnen maken.

Anders kijken en ervaren

Iedere vergaderruimte telt één of meerdere kunstwerken. Het merendeel van deze kunstwerken is afkomstig uit de NOG-collectie van Museum Schiedam en zijn speciaal geselecteerd voor – en afgestemd op Kloosterhotel ZIN. Ook zijn er werken te bezichtigen die vervaardigd zijn door kunstenaars die hun onderkomen vonden in het Atelier.

Kloosterhotel ZIN kunst rondleiding aandacht zingeving luisteren

Als gast kun je ontspannen wandelen over de verschillende wandelpaden op ons landgoed en gebruik maken van een heus labyrint. Het labyrint activeert je intuïtie, visualisatie en het creatieve gedeelte van je hersenen. De weg is al voor uitgestippeld, waardoor je alleen maar hoeft na te denken over je vraag of gevoel. Werkt het weer niet mee? We rollen het labyrint, geprint op een groot vloerkleed, graag voor je uit in de Kapel.

Dagritme

Kloosterhotel ZIN hecht veel waarde aan het creëren van een bijzondere vergadering of bijeenkomst. Onze gasten wordt daarom gevraagd om rekening te houden met het het kloosterritme. Praktisch betekent dit dat je in de ochtend kunt deelnemen aan meditatie om de dag vitaal te beginnen. Om 12.30 uur luidt de bel en wordt er gestart met de gezamenlijke lunch. Om 17.30 uur bieden wij de mogelijkheid tot deelname aan een muziekmeditatie en om 18:00 wordt het diner geserveerd in de Refter. Om 23.00 uur wordt het stil in het klooster.

Niets is verplicht, maar we hopen dat je het dagritme kunt omarmen en de positieve uitwerking op lichaam en geest ervaren. Interesse in bijzonder vergaderen?

Kom langs voor een kop koffie