Bijzonder vergaderen

Kloosterhotel ZIN in Vught (Brabant) is een bijzondere vergaderlocatie op korte afstand van centrum Den Bosch. In dit voormalige klooster vindt u naast bijzondere vergaderruimten ook een inspirerend verhaal.

Het kloosterleven proeft u hier nog steeds. Men komt tot de beste ideeën en inzichten bij een verblijf in een omgeving die de zintuigen prikkelt, inspireert en tot rust laat komen. Onze inrichting wordt daartoe aangevuld met kunstwerken uit de NOG-collectie van Stichting Beheer SNS-REAAL.

Dagritme

Kloosterhotel ZIN hecht veel waarde aan het creëren van een bijzondere vergadering of bijeenkomst. Onze gasten adviseren wij om mee te gaan met het kloosterritme. Praktisch betekent dit dat u in de ochtend kunt deelnemen aan yoga of Tai Chi om de dag vitaal te beginnen. Om 12.30 uur luidt de bel en wordt er gestart met de gezamenlijke lunch. Geheel in de traditie wordt er na de lunch een verhaal voorgelezen aan onze gasten. Om 17.30 uur bieden wij de mogelijkheid tot deelname aan een muziekmeditatie. Om 18:00 wordt het diner geserveerd in de Refter en om 23.00 uur wordt het stil in het klooster.

We hopen dat onze gasten het dagritme omarmen en de positieve uitwerking op lichaam en geest ervaren. Vertragen leidt immers tot komen tot essentie om vervolgens betere resultaten te behalen. Het laat groepen komen tot inzicht, inspirerende gesprekken en het vinden van antwoorden op vragen die er toe doen. Dat is nog eens effectief en bijzonder vergaderen!