Condoleance- en uitvaartlocatie in Vught

Kloosterhotel ZIN biedt een bijzondere condoleance- en uitvaartlocatie aan de rand van Vught waar je voor of na de plechtigheid de tijd hebt om met jouw vrienden en familie jouw dierbare te gedenken.

‘De stilte en de aanwezigheid van natuur worden in het bijzonder door onze gasten gewaardeerd.’

ZIN heeft een rijke geschiedenis en dat is voelbaar wanneer je het landgoed betreedt. De fraters in ruste, woonachtig op hetzelfde terrein, vervullen nog een belangrijke rol binnen het kloosterhotel. Bijvoorbeeld als gastheer of groenbeheerder.

De stilte en de aanwezigheid van natuur worden in het bijzonder door onze gasten gewaardeerd. Met veel glas en hout is er een sfeervol en rustgevend interieur gecreëerd. Fraaie verlichting en kunstwerken zorgen voor serene sfeer.

Beschikbare zalen

Voor condoleances en uitvaarten wordt doorgaans gebruik gemaakt van een aparte vleugel bij kloosterhotel ZIN waarin het Auditorium, de Tuinkamer, de Foyer en de Kapel zijn gevestigd. Allen stijlvolle ruimten die worden ingericht met (sta)tafels en stoelen in een door jou gewenste opstelling.

Eten en drinken

Onze keuken is 100% biologisch en inkoop vindt zoveel mogelijk lokaal plaats.

  • Een koffietafel met luxe broodjes, koffie / thee en water kunnen wij aanbieden vanaf €17,50 per persoon. Onze keuken houdt rekening met uw dieetwensen.
  • Onbeperkt bier, fris en wijn (per uur): €12,50 per persoon.
  • Wij kunnen tevens een borrel op basis van nacalculatie aanbieden

Extra

  • Gebruik van aanwezige vleugelpiano: €175,- (piano wordt vooraf gestemd).

Bezichtigen kloosterhotel ZIN?

Onze uitvaartlocatie bezichtigen? In overleg met onze afdeling reserveringen plannen we graag een afspraak in met jullie intermediair of begrafenisondernemer.

Wij adviseren je om aankleding als kaarsen en bloemstukken af te stemmen met jouw tussenpersoon.