Condoleance- en uitvaartlocatie in Vught

Kloosterhotel ZIN biedt u een bijzondere condoleance- en uitvaartlocatie aan de rand van Vught waar u voor of na de plechtigheid de tijd heeft om met uw vrienden en familie uw dierbare te gedenken. 

‘De stilte en de aanwezigheid van natuur worden in het bijzonder door onze gasten gewaardeerd.’

ZIN heeft een rijke geschiedenis en dat is voelbaar wanneer u het landgoed betreedt. De fraters in ruste, woonachtig op hetzelfde terrein, vervullen nog een belangrijke rol binnen het kloosterhotel. Bijvoorbeeld als gastheer of groenbeheerder.

De stilte en de aanwezigheid van natuur worden in het bijzonder door onze gasten gewaardeerd. Met veel glas en hout is er een sfeervol en rustgevend interieur gecreëerd. Fraaie verlichting en kunstwerken zorgen voor accenten.

Voor condoleances en uitvaarten wordt doorgaans gebruik gemaakt van een aparte vleugel bij kloosterhotel ZIN waarin het Auditorium, de Tuinkamer, de Foyer en de Kapel zijn gevestigd. Allen stijlvolle ruimten die worden ingericht met (sta)tafels en stoelen in een door u gewenste opstelling.

Optioneel

Audiovisuele middelen

U kunt kiezen uit twee opties wanneer u audiovisuele ondersteuning wenst.

Optie 1: Gebruik van professionele audiovisuele middelen van auditorium (headset, zenders, microfoons, etc). Technische ondersteuning is hiervoor vereist. Wij werken samen met een externe partij om professionaliteit en rust te garanderen.

Optie 2: Gebruik van losse beamer en projectiescherm.

Eten 

Onze keuken is 100% biologisch en inkoop vindt zoveel mogelijk lokaal plaats. Hieronder vindt u een indicatie van onze prijzen.

  • Luxe broodjeslunch: €12,50
  • Luxe broodjeslunch met soep: €15,00 per persoon
  • Luxe broodjeslunch met soep en salade: €17,50 per persoon
  • Zoet- of hartig arrangement: €12,50 per persoon

Drinken

  • Onbeperkt koffie, thee en water geserveerd in de zaal: €10,- per persoon
  • Onbeperkt bier, fris en wijn (per uur): €12,50 per persoon
    • Wij kunnen tevens werken op basis van nacalculatie

Extra

  • Gebruik van aanwezige vleugelpiano: €175,- (piano wordt vooraf gestemd).

Bezichtigen kloosterhotel ZIN?

Onze locatie bezichtigen? In overleg met onze afdeling reserveringen plannen we graag een afspraak in met uw intermediair of begrafenisondernemer.

Wij adviseren u om aankleding als kaarsen en bloemstukken af te stemmen met uw tussenpersoon.