Conferentiehotel

Kloosterhotel ZIN onderscheidt zich van andere conferentiehotels in Brabant door het verhaal achter deze prachtige accommodatie.

Kloosterhotel ZIN behoort tot de top van meest duurzame conferentiehotels in Nederland en is in het bezit van Green Key Goud, het duurzaamheidskeurmerk voor de vergader- en conferentiebranche. Onze keuken werkt uitsluitend met biologische producten.

De moderne architectuur en design elementen geven de accommodatie een eigenzinnige uitstraling. In de 38 hotelkamers is de signatuur van ontwerper Anthony Kleinepier duidelijk zichtbaar.

Rondom ons conferentiehotel kunt u genieten van een landgoed van zeven hectare natuur met eeuwenoude bomen.

Tijdens de verbouwing van dit voormalig klooster is rekening gehouden met het milieu door hergebruik van materialen wat heeft geresulteerd in een duurzame uitstraling. Sinds 2011 is kloosterhotel ZIN tevens in het bezit van het internationale duurzaamheidskeurmerk voor vergader- en conferentiehotels: Green Key Goud.

Maar ook u als gast draagt bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij werken sinds de start van ons conferentiehotel met een ZIN-team: collega’s met een beperking. Het ZIN-team brengt koffie en thee rond, dekt tafels, doet de afwijs, maakt de kamers schoon en ontvangt gasten. Hun werklust en openheid werken zeer aanstekelijk.

Betrokkenheid, een goed bed en heerlijk 100% biologische maaltijden uit eigen keuken zorgen samen voor een uitstekend verblijf. Kom en ontdek de effectiviteit van de atmosfeer van dit conferentiehotel in de natuur.