Conferentiehotel

Kloosterhotel ZIN onderscheidt zich van andere conferentiehotels in Brabant door het bijzondere verhaal van ons landgoed.

Niet voor niets behoort kloosterhotel ZIN tot de top van meest duurzame conferentiehotels in Nederland en zijn wij in het bezit van Green Key Goud: het duurzaamheidskeurmerk voor de vergader- en conferentiebranche. Onze keuken werkt uitsluitend met biologische producten.

De moderne architectuur en toegevoegde design-elementen geven uw verblijf een eigenzinnige uitstraling. In de 38 hotelkamers is de signatuur van ontwerper Anthony Kleinepier duidelijk zichtbaar.

Rondom ons conferentiehotel kunt u genieten van een landgoed van zeven hectare natuur met eeuwenoude bomen.

Tijdens de verbouwing van dit voormalig klooster is rekening gehouden met het milieu door hergebruik van materialen. Dit heeft geresulteerd in een duurzame uitstraling van het gebouw en bijbehorende zalen.

Als gast draagt u bij aan een maatschappelijk verantwoorde manier van ondernemen. Kloosterhotel ZIN werkt sinds de start van het kloosterhotel met een team van collega’s met een beperking. Zij brengen koffie en thee rond, dekken tafels, doen de afwas, maken de kamers schoon en helpen bij de ontvangst van de gasten.

Betrokkenheid van medewerkers, een rustgevende ambiance en overheerlijke 100% biologische maaltijden uit eigen keuken zorgen samen voor een uitstekend verblijf.

Ontdek de effectiviteit van vergaderen in de bezinnende atmosfeer van kloosterhotel ZIN. Wij heten u van harte welkom!