Conferentiezaal

Kloosterhotel ZIN heeft conferentiezalen geschikt voor groepen van 30 tot 120 personen. Het Auditorium is uitermate geschikt als conferentiezaal en biedt ruimte aan 120 personen. Door de glazen façade heeft het Auditorium een panoramisch uitzicht op de voortuin van het landgoed. Naast het Auditorium biedt ook de Tuinkamer uitkomst als conferentiezaal. Deze zaal is geschikt voor groepen van 80 personen, omringd door de drie glazen wanden waan je jezelf in de natuur.

Voor bijeenkomsten met groepen van 3 tot 50 personen heeft Kloosterhotel ZIN ruimte in de Bovenkamerde Kapelkamerde Heilig Hartkamer en het Atelier. Voor één op één gesprekken bieden de Ontvangstkamer en Verdiepingskamer een uitkomst.

De architectuur van dit voormalige klooster is ontworpen door Architectenbureau Marx & Steketee. In het jaar van de opening is het ontwerp van kloosterhotel ZIN genomineerd voor verschillende architectuurprijzen. Ook aan de inrichting is veel zorg en aandacht besteed. De inrichting van de conferentiezalen wordt gekenmerkt door kwaliteit in eenvoud, de meubels en kunst aan de muur zorgt voor een eigenzinnig karakter.

Tijdens de pauzes kunt u genieten van specialiteiten uit onze heerlijke 100% biologische keuken. Kloosterhotel ZIN chef Yvonne Hopstaken kookt graag gerechten met producten van lokale leveranciers.

Kloosterhotel ZIN is gevestigd op een landgoed van 7 hectare en bevindt zich aan de rand van Vught (Brabant). Binnen 10 minuten zit je in centrum Den Bosch en op korte afstand vind je de A2 richting Eindhoven/Tilburg. Er kan gratis worden geparkeerd op eigen terrein.