Kerst vier je bij ZIN!

De kerstborrel bij ZIN is geheel in kerstsfeer. Versierde kerstbomen binnen én buiten, kersstukjes en lichtjes maken de feestmaand warm en gezellig!

Voor de borrel gaat bij droog weer de vuurkorf aan, ontvangen jullie een lekkere warme welkomst-glühwein en kan de kerstborrel van start. Verdeeld over de ruimte staan er voor jullie luxe borrelbordjes klaar met onder andere gemarineerde olijven en droge worstjes. Het ZIN-drankenassortiment staat tot jullie beschikking: biologische sappen, (alcoholvrij) bier, rode- en witte wijn. Als laatste toevoeging komen we ook nog langs met winterse hapjes, hierin kunnen we naar wens kijken of jullie koude en/of warme hapjes willen.

Wil je de borrel uitbreiden? Geen probleem! Voor een meerprijs halen we de Prosecco uit de kast of serveren we extra hapjes.

Liever een kerstlunch? Klik hier

Extra jus?

We denken graag met jullie mee om jullie kerst nóg specialer te maken. Willen jullie de behaalde successen vieren of het jaar afsluiten met een goed voornemen? Laat ons weten als je die extra jus wilt serveren en wij gaan met jullie aan de slag voor de perfecte uitbreiding.

  • Vraag hier je Kerstborrel voorstel aan

  • DD slash MM slash JJJJ