Kerst vier je bij ZIN!

De kerstlunch bij ZIN is geheel in kerstsfeer. Versierde kerstbomen binnen én buiten, kersstukjes en lichtjes maken de feestmaand warm en gezellig!

Kerstlunch lekker gezellig samen december feestmaand bij ZIN Vught Den Bosch 's-Hertogenbosch Kerst afsluiting jaar

Voorafgaand aan de lunch ontvangen we de gasten (met droog weer) buiten met de vuurkorf, ze ontvangen dan warme huisgemaakte glühwein of warme chocolademelk met slagroom en een koffiebroodje met suikerglazuur.

Wanneer iedereen aanwezig is gaan de deuren naar de lunchruimte open en loopt iedereen naar een plekje aan de feestelijk ingedekte tafels. Hier staat de sap en wijn klaar op elke tafel met verscheidende stokbroodjes met verschillende spreads.

Als iedereen is gesetteld en wat te drinken heeft ingeschonken serveren we de seizoen-soep uit met een warm item, vooraf kan je aangeven of jullie graag een groente quiche, quiche Lorraine of warme groenten ragout met een fleuron willen serveren aan de soep. Bij dit warme item zal er ook een grote schaal op tafel komen met verschillende belegde broodjes met bijpassende garnituur en een met amandelspijs gevulde kerststol.

Bij de kerstlunch zijn de non alcoholische dranken bij de prijs per persoon inbegrepen, alcoholische dranken zullen op basis van nacalculatie op de factuur verrekend worden.

Wil je de lunch uitbreiden? Geen probleem! Voor een meerprijs halen we bijvoorbeeld de Prosecco uit de kast, serveren we ook salade of maken we een extra warm item. 

Liever een kerstborrel? Klik hier

Extra jus?

We denken graag met jullie mee om jullie kerst nóg specialer te maken. Willen jullie de behaalde successen vieren of het jaar afsluiten met een goed voornemen? Laat ons weten als je die extra jus wilt serveren en wij gaan met jullie aan de slag voor de perfecte uitbreiding.

  • Vraag hier je Kerstlunch voorstel aan

  • DD slash MM slash JJJJ