Bij te boeken activiteiten

Stap uit de normale gang van zaken en kies voor een ludieke manier van bijvoorbeeld communicatietraining of teambuilding. Samen met onze partners bieden we verschillende activiteiten aanbieden welke een toevoeging zijn voor jullie bijeenkomst.

Haka workshop

Deze Nieuw-Zeelandse energizer is een beleving op zichzelf. Dit ritueel is vooral bedoeld om als groep te verbinden, samen ergens naar toe te werken. De haka workshop is multi-inzetbaar, bijvoorbeeld als krachtige dagstart of als uitbreiding gericht op teambuilding.
Vanaf 15 personen

Haka workshop buiten gras vijver activiteit enegizer

In het begin was het wat ongemakkelijk, maar daarna.. Dit was echt geweldig!

Wouter, deelnemer

Compassie workshop

Word meegenomen in het gedachtengoed van ZIN. Wat betekent compassie voor jou? Door middel van een paar oefeningen worden jullie aan het denken gezet en kom je er achter hoe compassie zich uit bij jullie op de werkvloer en hoe dit eventueel verbeterd kan worden.
Vanaf 1,5 uur

Mountainbike clinic

Crossen door de bossen rondom het terrein van Kloosterhotel ZIN. Ga samen de uitdaging aan om deze nieuwe vaardigheid onder de knie te krijgen. Een instructeur zal eerst de basis uitleggen en daarna zal hij jullie begeleiden in een tocht van ongeveer 1,5 uur door de natuur van Vught. Het start- en eindpunt is bij Kloosterhotel ZIN.
Vanaf 10 personen

Meesters van Sociale Netwerken

Sociale netwerken alleen voor mensen? Juist niet, er zijn veel dieren die ook sociale netwerken hebben waar wij wat van kunnen leren. Bijvoorbeeld de honingbijen, zij zijn meester in het  bouwen van sociale organisaties. Een bezoek aan de eigen bijenkas van Kloosterhotel ZIN geeft een verrassende kijk in deze bijenwereld. Hoe ziet hun structuur er uit en wat is hun geheim tot succes?
Vanaf 8 tot 25 personen – bij grotere groepen (en bij slecht weer) word de workshop binnen gehouden

Workshop communicatie roofvogels buiten houding non verbaal

Communicatie is meer dan dat wat je zegt

, begeleider Roofvogelworkshop

Roofvogelworkshop

Roofvogels horen niet wat je zegt, die reageren alleen op hoe je overkomt. De non-verbale communicatie, bij hun kan je niet doen alsof. Hoe kom je over en staat dat gelijk aan hoe je over wilt komen? Communicatietrainingen zijn er in verschillende vormen en maten, maar deze zal je nooit vergeten.

per dagdeel te boeken

Escape-box

Op zoek naar teambuilding met een competitief randje? Kies dan voor de Escape-box, deze box van puzzels moet je samen met je team op lossen. Naar elkaar luisteren en samenwerken zijn daarbij belangrijke aspecten, want alleen samen scoor je de hoogste punten.
1,15 uur speeltijd