Zomerarrangementen

Zin om de zomer te beginnen met jouw team op het prachtige landgoed van ZIN in Vught? Laat je inspireren en geniet van een heerlijke start van de vakantieperiode met onze speciaal samengestelde zomerarrangementen.

Zomerborrel

Proost samen met je team op de zomer. Geniet van biologische borrelhapjes van onze chefs, geserveerd op een prachtige etagère samen met een heerlijk glaasje prosecco. Bij mooi weer buiten op ons fijne terras, of binnen in onze sfeervolle huiskamer.

€ 25,- per persoon.

Zomer verwenarrangement

Eerst fijn samen borrelen, gevolgd door een diner bij de vuurring. Onze chefs bereiden biologische gerechten ter plekke en geven uitleg over de smaakvolle creaties. Vier de zomer en luid samen de vakantieperiode in!

€ 59,95 per persoon.

Teampicknick arrangement

Begin de ochtend in een van onze ruimtes (of buiten), gevolgd door een picknick in de tuin. Invulbaar naar wens, of afgestemd met partners als Outing Holland voor avontuurlijke outdoor-activiteiten. Wij bieden, als ZIN academie, ook programma’s op maat die perfect aansluiten bij jouw team.

€ 55,50 drankjes overdag, borrel en picknick per persoon.

Teambuilding arrangement

Creëer sterke teamverbanden met een middag of hele dag vol activiteiten, afgesloten met een borrel en vuurringdiner. We werken samen met Outing Holland en ZIN Academie om outdoor-activiteiten op maat aan te bieden.

1 middag incl: drankjes overdag, borrel en diner € 92,95 per persoon.
Hele dag incl: drankjes overdag, lunch, borrel en diner € 132.95 per persoon.

 

Boeken? Neem contact op met Jessica.

Mail naar welkom@zinvught.nl of bel naar 073 658 000.

Boek nu en ontvang een ijskoude verrassing voor jouw gasten! Van deze lekkernij gaat 50 cent naar Stichting Voor Pleun, die zich inzetten voor meer naamsbekendheid, onderzoek en behandeling van de ziekte van Batten.

 

Gezien de capaciteit bij ZIN kan het zijn dat de aangevraagde data niet altijd beschikbaar kunnen zijn. Alleen geldig tijdens de zomermaanden eind juni t/m augustus.