Kloosterhotel ZIN lente bloem roze mooie weer zon voorzijde landhuis

Marjolein van Mierlo – Lid Raad van Commissarissen

“Ik kijk ernaar uit als RvC-lid te mogen bijdragen aan ZIN. Mijn enthousiasme komt voort uit een grote regionale betrokkenheid. Ik ken de regio goed, woon met mijn gezin zelf in Vught en ben in het dorp vanuit verschillende rollen maatschappelijk betrokken. Daarnaast ben ik als gast en bezoeker bekend bij ZIN, en heb de plek meermaals enkele dagen bezocht vanuit gevolgde opleidingen. Tot slot sluit dat waar ZIN voor staat en waar ZIN aan wil bijdragen, zeer aan bij mijn persoonlijke waarden”.

Marjolein heeft Gezondheidswetenschappen gestudeerd aan de Universiteit Maastricht, en Zorgmanagement aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In diverse rollen is zij vervolgens werkzaam geweest in de publieke sector, waaronder als managementconsultant voor KPMG en PwC, in verschillende interne adviesfuncties en als manager binnen zorgorganisaties. Haar focus ligt veelal op het domein strategie, samenwerking, innovatie en transformatie.

Recent heeft zij haar MBA afgerond. Op dit moment is Marjolein werkzaam als interim-manager in de zorgsector en als Associate Partner verbonden aan Boer & Croon.

Marjolein woont in Vught, is 41 jaar, getrouwd en heeft 3 kinderen. Naast haar werk zet zij zich met veel plezier maatschappelijk in. Als lid van de jongste jeugdcommissie bij de hockeyclub in Vught, op de basisschool van haar drie kinderen en als coach op het sportveld. Daarnaast houdt ze van reizen en hardlopen.