Kloosterhotel ZIN lente bloem roze mooie weer zon voorzijde landhuis

Mark van Schaijk – Lid Raad van Commissarissen

Mijn naam is Mark van Schaijk, ik ben 40 jaar oud en woon met mijn vrouw Marleen en onze twee kinderen Melle (8) en Morris (5) in Mierlo. In het dagelijks leven werk ik als belastingadviseur bij een advieskantoor in Eindhoven. Hoewel dit een veeleisende baan is in een zakelijke omgeving, vind ik het belangrijk om tijd te maken voor maatschappelijke activiteiten. Sinds mijn jeugd ben ik altijd actief geweest als vrijwilliger en bestuurslid bij diverse verenigingen en instellingen (o.a. scouting en Leergeld). Ook ben ik lid van de gemeenteraad in Geldrop-Mierlo. Ik doe dat enerzijds om “terug te geven” aan de samenleving, maar ook omdat ik mezelf breder wil blijven ontwikkelen. En dat doe ik ook bij ZIN. Vanaf eind 2021 ben ik betrokken geraakt bij ZIN als lid van de Raad van Commissarissen. Ik sta volledig achter de missie van ZIN om een bijdrage te leveren aan een betere wereld door barmhartigheid en medemenselijkheid terug te brengen in de samenleving. De spiritualiteit van compassie van de fraters is een prachtig kompas. 

groeten,

Mark