Ontbijt, lunch en diner bij Kloosterhotel ZIN

Laat u verrassen door onze biologische keuken die bijzonder gewaardeerd wordt door gasten. Bekijk de Google Reviews hier.

Ontvangst

De start van de dag met een goede kop koffie is voor veel van onze gasten essentieel. We schenken hier graag aandacht aan door gebruik te maken van verse bonen, verantwoorde thee en heerlijke koekjes.

Kloosterhotel ZIN cookie statement koekje koekjes koffie moment pauze rust

Natuurlijk staat er altijd vers fruit en fris water in de ruimte. Heb je behoefte aan iets lekkers tussendoor, een gezonde break of een verkwikkende smoothie? Laat het ons weten, we denken graag met je mee.

Heb je al heerlijk overnacht bij ons? Dan staat het ontbijt klaar in de Refter bestaande uit streekeieren, verse sap, havermout uit eigen keuken, ambachtelijke crackers, kloosterbrood, honing van eigen landgoed, verschillende spreads, gemengd seizoensfruit en kaas en vlees van een lokale leverancier.

Ontbijt buffet beschuit crackers rijstewafel bord lopen broodje kaas fruit

Een geweldige locatie voor onze trainingen. Eten is heel luxe, biologisch en vooral erg lekker en gevarieerd. Zowel ontbijt, lunch als diner.

Roy Vranken, Inclusi

Lunch

De belangrijkste maaltijd van de dag volgens de fraters is de lunch. Samen aan lange kloostertafels lunchen en het eerste deel van de dag afsluiten onder het genot van heerlijk vers brood, soep en salades van verse seizoensproducten. Gezamenlijk van de voedzame maaltijd genieten zodat je daarna het middagprogramma met volle energie in kunt gaan.

Lunch lachen gezellig samen soep broodjes salade sap

Borrel

Onze locatie maakt zich uniek door middel van haar authentieke klooster karakter. Dit laten we graag terugkomen in de presentatie van onze borrelhapjes, herkenbaar vanuit de Nieuwe Nederlandse Keuken. Wij serveren onze overheerlijke hapjes gecombineerd met biologische wijnen en bieren.

Snack break loempia springroll sojasaus gezond healthy

Ons gehele drank assortiment is biologisch. Daar zijn we ontzettend trots op. Van (h)eerlijke koffie bonen tot verse biologische lokale sappen.

Hebben jullie iets te vieren? Dan serveren wij een heerlijk feestelijke prosecco, ook alcoholvrij is mogelijk!

Wil je gebruik maken van ons borrelarrangement? Dan voegen we deze graag toe aan jullie reservering.

Proost bubbels cheers vrienden collega's gezellig borrel

Diner

Na een dag training of vergaderen, wil je even rust en afstand. Dat kan met onze muziek-meditatie voor het diner. Of de dag nog even doornemen met collega’s of gewoon ontspannen? In onze huiskamer vind je rust en een drankje.

En dan aan tafel! De bel wordt geluid en het diner staat klaar. Wij zorgen graag voor een heerlijk diner, altijd vers, altijd biologisch en altijd met aandacht verzorgd.

Ons keukenteam ontwikkelt altijd door met nieuwe ideeën. Ze willen graag weten waar behoeftes liggen. Waar ZIN van waarde kan zijn? Graag horen wij je wensen en ook je feedback.

Vertrek

Geen tijd om bij ons te dineren, maar wil je jouw gasten wel iets hartigs meegeven voor ze vertrekken. Wij serveren de lekkerste ambachtelijke worstenbroodjes! Heb je vegetarische/veganistische gasten? Geen probleem, wij verzorgen een passend alternatief voor de vertreksnack.
Snack spelt worstenbroodje onderweg meenemen tussendoortje