Over ZIN

Kloosterhotel ZIN behoort tot de top van meest duurzame conferentiehotels in Nederland en is in het bezit van Green Key Goud, het duurzaamheidskeurmerk voor de vergader- en conferentiebranche. Onze keuken werkt uitsluitend met biologische producten.

Het merendeel van ons huishouden wordt verzorgd door collega’s met een beperking.

Bij ZIN zijn we maatschappelijk betrokken. Vanaf de start van ons kloosterhotel wordt het merendeel van het huishouden verzorgd door collega’s met een beperking. Zij brengen koffie en thee rond, dekken de tafels, doen de afwas, maken de kamers schoon, boenen de gangen en ontvangen gasten. Hun werklust en openheid zijn zeer aanstekelijk.  

ZIN is een plek om, alleen en samen met anderen, te herbronnen en op adem te komen. De aanwezigheid van kunst en de schoonheid van het landgoed dragen hieraan bij. We dagen u uit om gebruik te maken van ons labyrint, stil te worden in onze kapel en u te laten verrassen door de kunstwerken die u aantreft in ons gebouw.

ZIN is ook een plek waar het spirituele erfgoed van de fraters – de oprichters van ZIN – zichtbaar en tastbaar aanwezig is. De aanwezigheid van een communiteit van fraters op het terrein maakt daar een wezenlijk onderdeel van uit. 

Missie

Kloosterhotel ZIN wil een gastvrije, duurzame en rustgevende plek zijn waar gasten kunnen komen tot bezinning en groei. 

Visie

Wij geloven dat door het bieden van eenvoud, rust en ruimte aandacht ontstaat voor de essentie.