Team

Facilitair

De kwaliteit van de facilitaire dienstverlening wordt gedragen door gedreven medewerkers onder leiding van Alexander van den Boogaard. Het landgoed wordt al sinds voor de oprichting van ZIN onderhouden door Jeannette Jonkergouw, ze wordt daarbij ondersteunt door haar fanatieke team.

U vindt Anouk Moonen bij de front-office op de receptie, Tessa Korthals op de afdeling sales en marketing en niet te vergeten de helden van de keuken die alom lof oogsten.

Vast aanwezig zijn Yvonne Hopstaken en Kim Vernooij, ze worden daarbij ondersteund door diverse freelance koks. 

ZIN team

Het ZIN-team wordt vakkundig begeleid door agogisch werkers van Cello.

Vanaf het allereerste begin wordt het merendeel van het huishouden verzorgd door collega’s met een beperking. Zij brengen koffie en thee rond, dekken de tafels, doen de afwas, maken de kamers schoon, boenen de gangen en ontvangen gasten. Hun werklust en openheid zijn zeer aanstekelijk. 

Gastheren & gastvrouwen

Het team van gastheren en -vrouwen wordt gecoördineerd door Rick Scheutjens. Samen geven zij kleur aan de gastvrijheid van kloosterhotel ZIN. Daarnaast zijn er ook nog een aantal onmisbare vrijwilligers actief in de tuin, de keuken en inzetbaar voor de ochtend- en avondmeditatie.

Communiteit Eleousa 

Op het landgoed is de fratercommuniteit Eleousa gevestigd. Zij levert een onmisbare bijdrage aan de gastvrijheid van ZIN. Onvolprezen is het gastheerschap van broeder Vincent Simonis. 

De fraters willen vanuit hun spiritualiteit vorm en inhoud geven aan thema’s als barmhartigheid, compassie en broederschap. Alle leden van de communiteit vervullen ook nu nog een belangrijke en betrokken rol bij het kloosterhotel. Verblijft u bij ZIN dan deelt u de avondmaaltijd met de fraters.