Vacature Bevlogen zelfstandig werkend Kok

Werken bij Kloosterhotel ZIN

Wil jij werken op één van de mooiste plekken in Vught? Waar rust, ruimte, aandacht, gastvrijheid en bewustwording centraal staan? Kloosterhotel ZIN is een voormalig klooster wat sinds 2001 dient als de plek voor zingeving en werk. Hier komen mensen samen in trainingen, bijeenkomsten en retraites om te onthaasten en rust te vinden in de hectiek van alledag.

Word jij onze nieuwe collega?

Kloosterhotel ZIN zoekt (per direct) versterking in het keukenteam! Wij zijn op zoek naar een bevlogen vakbekwame kok die aandacht en gastvrijheid voor producten en gasten hoog in het vaandel heeft staan.

Wil jij onze gasten kennis laten maken met 100% biologische, voornamelijk vegetarische (80%) keuken met lokale producten? In ons team verzin, plan en creëer je elke maand nieuwe gerechten. In onze keuken draait het om aandacht, voor elkaar, de gasten, de omgeving, de natuur, de producten en materialen. Bewustwording over gezonde voeding en duurzaamheid van produceren zijn hierbij van belang. De met aandacht bereide gezonde voeding is ondersteunend aan de beleving van ZIN.

Bij ZIN ben je onderdeel van een klein, gezellig en hardwerkend keukenteam. Daarnaast zijn er goede arbeidsvoorwaarden. Feestdagen vrij, veel weekenden (gedeeltelijk) vrij. Bijna altijd voor 21.00 uur klaar en afwisseling in ochtenddiensten (07.30 – 14.00) en avonddiensten (13.00 – 21.00). Tevens 5 extra vakantiedagen!

Zie jij dit als een uitdaging? Bekijk de vacature voor alle ins en outs en stuur je CV en motivatie naar welkom@kloosterhotelzin.nl en kom langs voor een leuk gesprek, én koffie ;).

Vacature Bevlogen zelfstandig werkend kok

Al 20 jaar werken we met een biologische, duurzame, 100% natuurlijke keuken. Thema’s als: Cultuur, Natuur, Duurzaamheid, Gezondheid en Eenvoud zijn inspiratiebronnen van het keuken-team van ZIN. Sinds 2015 wordt het 100% EKO keurmerk gerealiseerd en sinds 2016 de certificering van de GREEN KEY GOLD.

Word jij hier enthousiast van en spreekt het je creativiteit aan om vanuit deze (inspiratie)bronnen te werken in de keuken van Kloosterhotel ZIN?

Kloosterhotel ZIN

Kloosterhotel ZIN is maatschappelijk betrokken door verschillende projecten en onze uitgangspunten, waarvan het doorgeven van het gedachtengoed van de Fraters het belangrijkste is. Begrippen als Compassie, bewustwording, zoeken naar balans en het terugschakelen in deze hectische maatschappij zijn daar essentiële onderdelen in. Daarnaast hebben we als uitgangspunten dat iedereen kwaliteiten heeft en hij/zij die mag laten zien bij ZIN. Zo ook ons ‘ZIN team’, een groep medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen vormen we een team en creëren we de kenmerkende sfeer bij ZIN.

Mooie Locatie

Kloosterhotel ZIN is omgeven door natuur. Je kan dagelijks een wandelingetje maken over ons landgoed met de vele fruitbomen, langs de moestuin, de kruidentuin en de bijenhuisjes om zo een rustmomentje te pakken.

Klein Team

Het Keuken team is klein (4), maar niet minder gezellig en hecht. We werken hard en input wordt altijd gewaardeerd. Je krijgt de ruimte om nieuwe ideeën in te brengen, nieuwe recepten aan te dragen en te ontwikkelen.

Dit ben jij:

 • Gastvrijheid als begin van alles;
 • Aandacht als basishouding;
 • Enthousiaste en positieve instelling;
 • Kennis van biologisch en vegetarisch eten of bereidheid om je hierin te verdiepen;
 • Natuurlijke interesse in gezonde voeding, lokale en biologische producten;
 • Affiniteit met bewustwording en je vindt duurzaamheid belangrijk;
 • Creativiteit op basis van een seizoens-beleving;
 • Aandacht als basishouding;
 • Een relevante Horeca vakopleiding

Dit vind je leuk om te doen:

 • Contact met gasten en collega’s;
 • Meedenken, uitproberen en beoordelen van nieuwe recepten;
 • Je bent zelfstandig maar werkt ook graag met een team;

Wij bieden jou:

 • een prachtige en bijzondere werkomgeving
 • Gemotiveerd vakbekwaam keukenteam dat werkt met visie
 • Prettig en sociaal keuken klimaat
 • Salaris op basis van Horeca cao

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je motivatie, aangevuld met je CV, naar welkom@kloosterhotelzin.nl. Meer informatie nodig? Bel met Harm via 073 658 8000.