Vacature: Sales- en Frontofficemedewerker

Een stille kapel, een schitterend landgoed met eigentijds landhuis en een enorme diversiteit aan gasten. Als je door de poort van Landgoed Steenwijk naar binnen rijdt, voel je dat dit een bijzondere plek is. Als Sales en Frontofficemedewerker werk je op de mooiste locatie van Vught en  ben je betrokken bij alle bijeenkomsten; vanaf het eerste telefoontje tot het ontvangen van de deelnemers. Je pakt het salesvoortraject op met de opdrachtgever, checkt de gasten in op locatie en begeleid ze naar de juiste ruimte. Je bent nauw betrokken met opdrachtgevers en gasten om het beste uit hun bijeenkomst te halen.

Werken bij ZIN

  • Een fijne samenwerking met collega’s, met en zonder een afstand tot de arbeidsmarkt, en vrijwilligers;
  • Salaris boven horeca CAO
  • Een contract voor 16-24 uur per week;
  • Werken op voornamelijk vaste werkdagen en -tijden, waarbij je soms in de weekenden wordt ingezet;
  • Bijzondere werkomgeving met het kunstenaarsatelier, 100% biologische keuken en verschillende voorzieningen als een meditatieaanbod en labyrint op eigen terrein.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij iemand die aanvoelt wat er nodig is om een bijeenkomst tot een succes te maken? Weet jij hoe jij de gasten kan verrassen met dat stapje extra service? Dan vertrouwen wij graag op jou als ons visitekaartje. Jouw vrolijke blik en gastvrijheid zorgen ervoor dat gasten met een goed gevoel ontvangen worden, bij ons verblijven en graag weer terugkomen. Je zorgt voor uitmuntende service. Zowel aan de telefoon, per mail en face-to-face breng je met enthousiasme het gevoel en verhaal van ZIN over. Bij jou is het glas halfvol. Bij anderen nog niet? Jij schenkt met liefde bij.

Als Sales- en Frontofficemedewerker heb je een proactieve houding en ben je zelfstandig aan het werk, maar kan je altijd aankloppen bij je collega’s. Je neemt nieuwe aanvragen aan en denkt mee om de bijeenkomst nét dat beetje extra te geven. Je hebt ten aller tijde de planning helder en hebt nauw contact met je collega’s in de keuken en op de vloer om alle details door te nemen.

Heet jij onze gasten met een warm welkom?

Als medewerker bij ZIN begroet jij onze gasten met een grote glimlach, je zorgt voor een blijvende herinnering en laat ze met een goed en voldaan gevoel het landgoed afrijden. In deze functie ben je het visitekaartje van ZIN.

En verder:

  • Ben je representatief en heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Woon je in de omgeving van Vught;
  • Ben je gedetailleerd en nauwkeurig in je werk;
  • Zie je commerciële kansen en weet je die te benutten;
  • Hecht je veel waarde aan een goede sfeer met collega’s!

Ben je enthousiast geworden?

Stuur dan je motivatie, aangevuld met je CV, naar welkom@kloosterhotelzin.nl. Meer informatie nodig? Bel met Jessica via 073 658 8000.