Operationele sales- en marketing topper
3 dagen in de week

 

We zoeken een gedreven sales en marketing topper die voor drie dagen in de week ons team operationeel komt versterken. In deze betekenisvolle rol, gericht op de ontwikkeling van mensgerichtheid in organisaties, til jij de sales en marketing van ZIN naar een hoger niveau.

Wat ga je doen?

In de rol van sales- en marketingmedewerker bij ZIN ben je verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van onze marketingplannen en -strategieën. Je wordt onderdeel van het Front Office/Sales team binnen ZIN waarbinnen je ook een aantal (after)sales taken zal oppakken. Jouw activiteiten doe je in nauwe samenwerking met de coördinator van de ZIN academie (eindverantwoordelijk marketing & communicatie) en onze samenwerkingspartner De Code.

Dit jaar zijn we bezig met een volledige herpositionering en rebranding van ZIN. De visie blijft: ZIN is de plek voor zingeving in werk. Maar de middelen daaromheen gaan volledig op de schop. In jouw rol werk je mee om deze positionering en branding sterk neer te zetten en uit te dragen.

Daarbij draag je actief bij aan de vergroting van het bereik en de conversie van onder andere de ZIN academie. Jouw vermogen om creatief met tekst om te gaan en je feilloze beheersing van het Nederlands zijn hierbij cruciaal. Kennis van de Adobe apps en Canva is een pré, hiermee til je onze visuals naar een professioneel niveau.

Kloosterhotel ZIN gevel beeld

Werken in balans. Met ziel en zakelijkheid

Wie zoeken wij?

We zoeken een creatieve en tekstvaardige professional met minimaal drie jaar ervaring in sales en marketing. Je bent scherp in je schriftelijke communicatie, foutloos in het Nederlands en hebt een talent voor het bedenken en creëren van aansprekende content in samenwerking met anderen. Je bent verkoopgedreven en altijd op zoek naar manieren om de effectiviteit van onze campagnes te verhogen en sales te vergroten en uit te voeren. Vanuit de bedoeling en waarden die wij als ZIN hanteren. ZIN als plek voor zingeving in werk. Ons steentje bijdragen om organisaties en daarmee de wereld een stukje mensgerichter te maken vanuit compassie, gastvrijheid en gemeenschapszin.

Kloosterhotel ZIN groen buiten sesshin voorjaar najaar

ZIN, plek voor zingeving en werk

Wat bieden wij?

  • Een marktconform salaris met alle benodigdheden om jouw rol goed uit te oefenen
  • Voor nu 3 dagen in de week, flexibele inzet
  • Een dynamische rol binnen een mensgerichte organisatie die volop kansen biedt voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
  • De kans om te werken vanuit onze kernwaarden: compassie, gastvrijheid en gemeenschapszin
  • Een rol binnen een maatschappelijk betrokken organisatie die waarde hecht aan zowel professionele groei als persoonlijke betrokkenheid

Ben jij de operationele sales en marketing topper die met enthousiasme ZIN verder helpt groeien? Stuur jouw CV en creatieve motivatie naar: welkom@zinvught.nl t.a.v. Maarten Bos

We zijn benieuwd naar jouw talent, creativiteit en hoe jij een bijdrage kan leveren aan het succes van ZIN. Tot snel!

Over ZIN

ZIN is de plek voor zingeving in werk. Ontstaan uit onder andere een initiatief van de Fraters van Tilburg. Bij ZIN geloven we in werken met hart en ziel, vanuit een passende combinatie van ziel en zakelijkheid. Wij zijn een organisatie die niet alleen succes nastreeft, maar ook van betekenis wil zijn. Voor verbinding tussen mensen wil zorgen. Meer mensgerichtheid wil creëren brengen in onze maatschappij. Onze waarden van compassie, gastvrijheid en gemeenschapszin staan centraal in alles wat we doen.

Meer over ZIN weten? Kijk dan verder op onze site: www.zinvught.nl (gaat ook veranderen, dus als je goede ideeën hebt… 🙂 )