Retraite

Wij bieden vierdaagse retraites die volledig in het teken staan van onthaasten en bezinnen. Je overnacht, luncht en dineert omgeven door de schoonheid van het landgoed. 

Eigentijds onthaasten, ontmoeten en ontspannen

Inhoud retraite

Jij bepaalt zelf de inhoud van deze dagen. Niets moet. Maak dit moment helemaal van jezelf. Kom tot rust en slaap bij om daarna weer effectief te kunnen starten. 

Je kunt naar wens gebruik maken van de mogelijkheden die ZIN biedt, zoals de diverse momenten van meditatie. Daarnaast heb je tijdens je verblijf de beschikking over een stilteruimte, yoga-matten, meditatiekussens en een labyrint. Interesse? Bekijk de eerstvolgende retraite.

Onze retraites geven jou de mogelijkheid om los te komen van de dagelijkse beslommeringen. In een rustige omgeving ontdek je als vanzelf opnieuw wat voor jou van belang is. Je kunt hier gemakkelijk de stilte opzoeken en tot jezelf komen. Even afstand nemen van werk, gezin, verplichtingen en dagelijkse afleidingen, je hoofd leegmaken en stil worden.

Faciliteiten

Bij kloosterhotel ZIN overnacht je altijd in een eenpersoonskamer met eigen douche en toilet. Bij aankomst is het bed voor je opgemaakt en liggen er handdoeken klaar. De kamers zijn eenvoudig, maar maar modern en volledig gericht op totale ontspanning van lichaam en geest.

Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen bij de prijs. Ook kun je onbeperkt gebruik maken van koffie en thee.

Over kloosterhotel ZIN

Duurzaam

Kloosterhotel ZIN ligt verscholen in een kloostertuin van zeven hectare aan de rand van Vught, Noord Brabant. Wij behoren tot de meest duurzame conferentiehotels in Nederland en zijn in het bezit van Green Key Goud, het duurzaamheidskeurmerk voor de vergader- en conferentiebranche. Onze keuken werkt uitsluitend met biologische, fair trade producten. En dat proef je!

Maatschappelijk betrokken

Bij ZIN zijn we maatschappelijk betrokken. Vanaf de start van ons kloosterhotel wordt het merendeel van het huishouden verzorgd door collega’s met een beperking. Zij brengen koffie en thee rond, dekken de tafels, doen de afwas, maken de kamers schoon, boenen de gangen en ontvangen gasten. Hun werklust en openheid zijn zeer aanstekelijk.  

Spiritueel

Bij kloosterhotel ZIN wordt geen aandacht gevestigd op een religie. De brandende kaars in de Kapel is universeel. De momenten van gebed in een traditioneel klooster worden bij kloosterhotel ZIN ingevuld met meditatie waardoor iedereen zich welkom voelt.

Kosten

€421,- inclusief btw. Hiervoor ontvang je:

  • 3x Overnachting in een eenpersoonskamer bij kloosterhotel ZIN
  • Gedurende de dag onbeperkt koffie en thee
  • Verschillende fruitmomenten
  • 3x Ontbijt
  • 4x Lunch
  • 3x Diner
  • Deelname aan verschillende meditatieve activiteiten (vrijblijvend!)

De prijs is exclusief toeristenbelasting en de eventuele aanvullende gekozen onderdelen als een voetreflexmassage.

Interesse? Bekijk onze retraites in de agenda