Kloosterhotel ZIN lente bloem roze mooie weer zon voorzijde landhuis

Rob Janssen – Lid Raad van Commissarissen

Mijn naam is Rob Janssen, 60 jaar, gehuwd met 2 kinderen, zo’n beetje de buurman van Kloosterhotel Zin en in december met veel enthousiasme toegetreden tot de Raad van Commissarissen.

De vacature kwam letterlijk op een voor mij bijzonder moment op mijn pad. Afgelopen jaar heb ik na een carrière als Partner bij PwC afscheid genomen om, om te beginnen, mijzelf een sabbatical te gunnen en daarna te gaan werken aan een portfolio van toezicht- en advies-rollen. Naast mijn werk heb ik dat altijd met veel plezier gedaan. Altijd in een maatschappelijke context.

Sinds mijn 12e ligt Huize Steenwijk, waar Zin in is gehuisvest, op mijn pad. Mijn ouderlijk huis ligt 500 meter verderop en daar woon ik nog steeds. 

Voor mij altijd een ijkpunt op mijn route en nu kwam deze vacature voorbij. Hierdoor kreeg ik de gelegenheid me te verdiepen in wat er in dit huis op deze prachtige plek gaande is en bij te dragen aan het zekerstellen van het mooie werk wat de Fraters van Tilburg daar over al die jaren vorm hebben gegeven.

De eerste bezoeken en ontmoetingen wakkeren mijn enthousiasme alleen maar verder aan. De plek en de activiteiten versterken elkaar zo mooi en de relevantie van het werk is actueler dan ooit. De motivatie van de mensen is aanstekelijk en de gedachte dat hier wordt voortgebouwd op de legacy van de Fraters van Tilburg is inspirerend.