Trainingslocatie in Noord-Brabant

Op zoek naar een trainingslocatie middenin het groen van Noord-Brabant en omgeven door rust en ruimte? Kloosterhotel ZIN verwelkomt jou graag!

Unieke trainingslocatie in Noord-Brabant

Onze locatie is uitermate geschikt voor één- of meerdaagse bijeenkomsten en bevindt zich op korte afstand van centrum Den Bosch. De mix van het oude landhuis met moderne architectuur, het ZIN team (onze groep medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt), de moderne kunst en de rijke historie maakt ZIN uniek! Persoonlijke aandacht en gastvrijheid zorgen ervoor dat jij en jouw gasten zich tijdens het verblijf thuis en gezien voelen.

Naast diverse grote trainingszalen bieden wij tevens ruimte aan één op één gesprekken in bijvoorbeeld de Balanskamer of Verdiepingskamer. Deze ruimtes zijn geschikt voor evaluaties, coachingsgesprekken of gewoon als plek om je goed te kunnen concentreren. Voor meerdaagse bijeenkomsten is het mogelijk bij Kloosterhotel ZIN te overnachten in een van de 38 hotelkamers.

Bij Kloosterhotel ZIN vinden al meer dan 20 jaar verschillende trainingstrajecten plaats onder leiding van diverse adviseurs, trainers en coaches. Zij voelen zich zo thuis dat ze graag weer bij ons terugkomen. Kloosterhotel ZIN is niet alleen geschikt als trainingslocatie maar levert naar wens ook inhoudelijke toevoeging aan je programma. Wij verzorgen onder andere compassie trainingen en dragen graag bij aan effectief vergaderen. Voor een gesprek over inhoud of een leerroute kun je terecht bij ZINvol aanbod.

Kennismaken?

Ons doel is om jou volledig te ontzorgen en je de zeggingskracht van onze unieke trainingslocatie te laten ervaren. Interesse? Laten we kennismaken!

Kom langs voor een kop koffie