Unieke vergaderlocatie

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocaties in Brabant voor uw vergadering of training? Een unieke vergaderlocatie om iedereen met de neus dezelfde kant op te krijgen? Kloosterhotel ZIN heeft een eigenzinnige sfeer en biedt mogelijkheden.

Bij kloosterhotel ZIN heerst een atmosfeer van bezinning. Hier vind je rust en ruimte om te kunnen concentreren op het doel van uw bijeenkomst. Kloosterhotel ZIN is gevestigd op een landgoed van 7 hectare en bevindt zich aan de rand van Vught (Brabant). In dit voormalig klooster proef je nog steeds het kloosterleven. We adviseren onze gasten mee te gaan met het kloosterritme. Het ritme zorgt voor een goede balans tussen in- en ontspanning. De grote ramen zorgen voor een prettige werkomgeving, veel licht, ruimte en verbinding met de natuur. Gasten kunnen gedurende het verblijf genieten van de heerlijke gerechten uit de biologische keuken bereid met lokale producten. Kloosterhotel ZIN creëert graag ruimte voor jouw behoeften. Hier kun je onthaasten, ontmoeten, ontdekken of ontwikkelen.

Kloosterhotel ZIN is uitstekend voor één- en meerdaagse bijeenkomsten: zowel voor vergaderingen, brainstormsessies en trainingen. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op via 073-658 80 00 of per mail via welkom@kloosterhotelzin.nl. Wij denken graag met je mee voor een perfecte bijeenkomst op een unieke locatie.