Vanaf dinsdag 2 juni is ZIN weer geopend!

Goed nieuws! Per 1 juni mag ZIN weer eendaagse en meerdaagse bijeenkomsten faciliteren voor groepen met maximaal 30 deelnemers.

In de afgelopen weken hebben we ons voorbereid op het doorvoeren van de maatregelen en adviezen van de Rijksoverheid en het RIVM. Denk aan ruimere opstellingen in de werk- en gemeenschappelijke ruimten, extra aandacht voor het desinfecteren van contactpunten en aanvullende bewegwijzering.

Wij hebben in een factsheet samengevat wat u kunt verwachten voor uw eendaagse of meerdaagse bijeenkomst.

Wilt u een boeking plaatsen of juist wijzigen? Neem contact op met onze afdeling reserveringen op telefoonnummer 073 658 80 00 of via e-mail op reserveringen@kloosterhotelzin.nl

Wij hopen u binnenkort weer te mogen begroeten!


Wij faciliteren uw bijeenkomst onder voorbehoud. In een situatie waarin de richtlijnen van de Rijksoverheid veranderen, en wij genoodzaakt zijn om bijeenkomsten te annuleren, treden we zo snel mogelijk met u in contact om een nieuwe datum voor uw bijeenkomst vast te leggen. Hiervoor rekenen wij uiteraard geen kosten. ZIN is niet aansprakelijk voor eventuele kosten die u ondervindt door een annulering om bovengenoemde reden.