Vergaderlocatie

Op steenworp afstand van Den Bosch vind je Kloosterhotel ZIN. Een ideale vergaderlocatie gesitueerd aan de rand van Vught in Brabant.
Kloosterhotel ZIN is omringd door rustgevende natuur op een landgoed van zeven hectare. De vergaderlocatie is goed bereikbaar via de A2 tussen Eindhoven en Den Bosch.

Bekijk onze zalen 

Kloosterhotel ZIN is een maatschappelijk verantwoorde vergaderlocatie. Er is tijdens de verbouwing rekening gehouden met het milieu door hergebruik van materialen en bamboehout wat resulteert in een duurzame uitstraling.

De grote ramen zorgen voor een prettige werkomgeving, veel licht, ruimte en verbinding met de natuur van het landgoed. In de keuken van Kloosterhotel ZIN wordt gebruik gemaakt van 100% biologische producten.

In de tuin van Kloosterhotel ZIN bevindt zich het Atelier op het landgoed. Dit gastatelier wordt bewoond door een gastkunstenaar en is 8 maanden per jaar beschikbaar als vergader locatie. Het Kloosterhotel met zijn eigenzinnig karakter en het gastatelier vormen samen unieke vergaderlocaties.

Wilt u meer weten over Kloosterhotel ZIN als perfecte vergaderlocatie? Kijk hier voor meer informatie over de zalen, de biologische keukenhotelkamers of arrangementen die Kloosterhotel ZIN jou kan bieden.