Vergaderlocatie

Op steenworp afstand van Den Bosch vindt u kloosterhotel ZIN. Een ideale vergaderlocatie gesitueerd aan de rand van Vught in Brabant.

ZIN weet zich omringd door rustgevende natuur op een landgoed van zeven hectare. De vergaderlocatie is goed bereikbaar via de A2 richting Eindhoven of vanuit Den Bosch.

Door de moderne architectuur naar een ontwerp van architectenbureau Marx & Steketee heeft het kloosterhotel een open maar geborgen sfeer.

Kloosterhotel ZIN een maatschappelijk verantwoorde vergaderlocatie. Er is tijdens de verbouwing rekening gehouden met het milieu door hergebruik van materialen en bamboehout wat resulteert in een duurzame uitstraling.

De grote ramen zorgen voor een prettige werkomgeving, veel licht, ruimte en verbinding met de natuur van het landgoed. In de keuken van ZIN wordt gebruik gemaakt van producten van biologische aard.

Naast het kloosterhotel bevindt zich ook een atelier op het landgoed. Dit gastatelier wordt bewoond door een gastkunstenaar en is zes maanden per jaar beschikbaar als vergaderlocatie. De aankleding van het atelier varieert per kunstenaar. Het klooster met een eigenzinnig karakter en het gastatelier vormen samen unieke vergaderlocaties.

Wilt u meer weten over kloosterhotel ZIN als perfecte vergaderlocatie? Op deze website vindt u meer informatie over zalen, de biologische keukenhotelkamers of arrangementen die kloosterhotel ZIN u kan bieden.