Unieke vergaderruimte

Op zoek naar een unieke vergaderruimte? Maak kennis met Kloosterhotel ZIN gevestigd in Vught, Noord-Brabant. Wij bieden je de keus uit acht verschillende vergaderzalen. Geen onpersoonlijke, zakelijke ruimten, maar zalen met een geheel eigen karakter. Zowel grote groepen (t/m 120 personen) als kleine groepen voelen zich hier thuis.

Als team willen wij ruimte scheppen voor onthaasting. Zeker in de hectiek van alledag willen we mensen helpen bij het zoeken naar een goede balans tussen actie en reflectie. Wij geloven dat door het bieden van eenvoud, rust en ruimte aandacht ontstaat voor die essentie.

Bekijk overzicht van zalen

Kloosterhotel ZIN - Auditorium theater scherm bijeenkomst licht ruimte kunst vleugel

Bijdragen aan een bijzondere bijeenkomst

Iedere vergaderruimte heeft een eigen uitstraling en wordt gekenmerkt door kwaliteit en eenvoud. Voor grotere groepen  zijn het Auditorium en de Tuinkamer de meest gekozen opties. De Tuinkamer is geschikt voor groepen tot 80 personen en maakt door de drie glazen wanden op een natuurlijke manier verbinding met ‘buiten’. Het Auditorium is geschikt voor groepen tot 120 personen en heeft een panoramisch uitzicht op de voortuin van Kloosterhotel ZIN.

Middelgrote of kleinere gezelschappen kiezen vaak voor de Bovenkamer, Kapelkamer, Heilig Hartkamer of Ontvangstkamer. De capaciteit van deze ruimten varieert van 3 tot 20 personen. Het Atelier staat midden in de tuin van het landgoed. De grote, openslaande deuren zorgen ervoor dat het ‘binnen-buiten-gevoel’ maximaal is. Deze opvallende vergaderruimte is geschikt tot 30 personen. Voor één op één gesprekken bieden de Balanskamer en de Verdiepingskamer uitkomst.

Naast het huren van vergaderruimtes en arrangementen is er bij Kloosterhotel ZIN ook de mogelijkheid tot overnachting in een van de 38 hotelkamers. Op onze website vind je meer informatie over de mogelijkheden van een bijeenkomst bij Kloosterhotel ZIN en eventueel een aanvullend, inhoudelijk programma verzorgd door ZIN in Werk.