Vergaderruimte

Unieke vergaderruimten vindt u bij kloosterhotel ZIN in Brabant. U kunt hier gebruik maken van zes vergaderzalen (geschikt voor groepen van 3 tot 120 personen) en twee coachingsruimtes (2 tot 6 personen). Door de kleinschaligheid van het conferentiehotel kunnen wij u een persoonlijke aanpak garanderen. Doordeweeks ontvangen wij voornamelijk zakelijke gasten en in weekenden en vakantieperiodes verwelkomen wij graag zingevingsgroepen.

Onze vergaderruimten

Iedere vergaderruimte heeft een eigen uitstraling en wordt gekenmerkt door kwaliteit en eenvoud. Voor grote groepen heeft kloosterhotel ZIN ruimte in het Auditorium en de Tuinkamer. De Tuinkamer is geschikt voor groepen tot 80 personen en maakt door de glazen façades verbinding met de natuur van het landgoed. Het Auditorium is geschikt voor groepen tot 120 personen en heeft prachtig uitzicht op de voortuin van het kloosterhotel.

Voor kleinere groepen worden de Bovenkamer, Kapelkamer, Heilig Hartkamer en Ontvangstkamer als prettige vergaderruimten ervaren. De capaciteit varieert van 3 tot 20 personen. Het Atelier wordt twee keer per jaar voorzien van een nieuw thema door een kunstenaar en is beschikbaar als opvallende vergaderruimte voor 12 personen. Voor één op één gesprekken biedt de coachingskamer uitkomst.

Naast het huren van vergaderruimtes en arrangementen is er bij kloosterhotel ZIN ook de mogelijkheid tot overnachting in een van de 38 hotelkamers. Op deze website vindt u meer informatie over de mogelijkheden van een bijeenkomst bij kloosterhotel ZIN en over ZIN in werk voor organisatie- en leiderschapsontwikkeling.