Vergaderzaal

Op korte afstand van ‘s-Hertogenbosch ligt kloosterhotel ZIN als rustgevende vergaderlocatie in Vught midden in de natuur. Hier vindt u acht vergaderzalen geschikt voor groepen van 2 tot 120 personen. Wilt u liever even alleen werken, of een op een gesprekken voeren in een vergaderzaal? Dan kan dat in de Verdiepingskamer of Ontvangstkamer, deze zijn geschikt voor 1 tot 5 personen

Voor grote groepen heeft kloosterhotel ZIN twee geschikte vergaderzalen; het Auditorium en de Tuinkamer. De Tuinkamer is geschikt voor groepen tot 80 personen en maakt door de glazen façades verbinding met de natuur van het landgoed. Het Auditorium is geschikt voor groepen tot 120 personen en heeft prachtig uitzicht op de voortuin van het kloosterhotel.

Voor kleinere groepen worden de Bovenkamer, Kapelkamer, Heilighartkamer en Ontvangstkamer als prettige ruimtes ervaren, de capaciteit van deze vergaderzalen varieert van 3 tot 20 personen. De Bovenkamer en Kapelkamer zijn door de rustige uitstraling naast vergaderzaal ook geschikt als meditatieruimte. In de weekenden ontvangen wij verschillende groepen die hier gebruik van maken. Voor één op één gesprekken bieden de Coachingskamer en Directiekamer uitkomst.

Het Gastatelier op het landgoed van ZIN is enkel 6 maanden per jaar beschikbaar als vergaderzaal. Deze ruimte is geschikt voor 12 tot 15 personen en vormt een bron van inspiratie.

Wilt u meer weten over vergaderen bij kloosterhotel ZIN? Op deze site vindt u meer informatie over zalenarrangementenhotelkamers en aanvullende activiteiten. Voor vragen of reserveringen kunt u contact opnemen met Karin de Kort of Jeanet de Bruijn via t 073-65 880 04, zij zoeken graag samen met u naar een passend aanbod.