Vergaderzaal

Op korte afstand van ‘s-Hertogenbosch ligt Kloosterhotel ZIN. De perfecte vergaderlocatie in Vught midden in de natuur. Op het moment dat je het landgoed op rijd ervaar je de rust en ruimte. Hier vind je acht vergaderzalen geschikt voor groepen van 2 tot 120 personen. Wil je liever even alleen werken, of een op een gesprekken voeren in een ruimtes? Dan kan dat in de Verdiepingskamer of Ontvangstkamer, deze zijn geschikt voor 1 tot 5 personen.

Voor grote groepen heeft Kloosterhotel ZIN twee geschikte vergaderzalen; het Auditorium en de Tuinkamer. De Tuinkamer is geschikt voor groepen tot 80 personen en maakt door de drie glazen wanden verbinding met de natuur van het landgoed. Het Auditorium is geschikt voor groepen tot 120 personen en heeft prachtig uitzicht op de voortuin van het kloosterhotel.

Voor kleinere groepen worden de Bovenkamer, Kapelkamer, Heilighartkamer en Ontvangstkamer als prettige ruimtes ervaren, de capaciteit van deze vergaderzalen varieert van 3 tot 20 personen. De Bovenkamer en Kapelkamer zijn door de rustige uitstraling naast vergaderzaal ook geschikt als meditatieruimte. In de weekenden ontvangen wij verschillende groepen die hier gebruik van maken. Voor één op één gesprekken bieden de Balanskamer en Verdiepingskamer uitkomst.

Het Atelier op het landgoed van Kloosterhotel ZIN is een ruimte die midden in de tuin van het landgoed licht. Deze ruimte is geschikt tot 30 personen in theateropstelling en vormt een bron van inspiratie. Pak je stoel op en vergader door in de tuin.

Wil je meer weten over vergaderen bij Kloosterhotel ZIN? Op deze site vindt u meer informatie over zalenarrangementenhotelkamers en aanvullende activiteiten. Voor vragen of reserveringen kunt u contact opnemen met de sales afdeling via welkom@kloosterhotelzin.nl of 073 65 88 000