Dit is de ZINacademie

Wat inspireert mij in mijn werk? Hoe houd ik mijn idealisme? Wat voor ZIN heeft het wat ik doe? Doen we als team wel de goede dingen? ZIN in Werk geeft een antwoord op deze vragen. Bij deze vragen kan het thema compassie een belangrijke richtingwijzer zijn.

Ook in bedrijven en organisaties zien we de toenemende hang naar zingeving en compassie. Met onze trainingsprogramma’s brengen we bezieling, inspiratie en zingeving (terug) naar de werkvloer. Zin in de betekenis van ‘zinvol’ en van ‘er zin in hebben’! Sinds 2001 zijn we hèt centrum voor zingeving en werk.

Kloosterhotel ZIN samen teamwork overleg teambuilding water

We blijven maar hollen in de zorg en hebben het afgelopen jaar heel wat voor onze kiezen gehad. Met de online ‘terugkomdag’ van ZIN sta je weer even stil bij het feit dat je ook voor jezelf mag zorgen. Leerzaam én zinvol!

Claudi Olieslagers, medewerker welzijn bij De Wever

Onze programma’s

ZIN is begonnen als centrum voor zingeving en spiritualiteit in relatie tot werk. De grote expertise die hierin is opgebouwd zetten we nog steeds om in een inspirerend en actueel aanbod. We bieden programma’s en we ontwikkelen met partners programma’s waar thema’s van compassie en zingeving de kern zijn.