Compassie in de Zorg voor geestelijke verzorgers

Meerdaagse training

Compassie is het hart van de zorg. Compassie voor de cliënt, voor je collega’s en voor jezelf. Compassie zorgt ervoor dat niet de protocollen en de regels, maar de onderlinge relatie van mens tot mens weer centraal komt te staan.

Wat we gaan doen?

De ZIN academie biedt een inspirerend en afwisselend bezinningsprogramma van vijf dagdelen, gevolgd door een terugkomdag. De trainers verzorgen een inhoudelijk programma dat start met het ervaren van zelfcompassie. Dit koppelen we aan jouw rol als geestelijk verzorger en hoe jij compassie binnen je organisatie kan stimuleren. De begeleiders zorgen voor een programma op maat met een goede mix van studie en verstilling, reflectie en ontspanning.

Je leert wat compassie en zelfcompassie voor jou betekenen (persoonlijke dimensie) en hoe je compassie in je functioneren als geestelijk verzorger toepast (professionele dimensie). Vanuit deze wisselwerking leer je hoe je binnen je organisatie compassie en zelfcompassie kunt stimuleren en ondersteunen (contextuele dimensie).

Hoe neem jij als geestelijk verzorger de regie om compassie binnen jouw organisatie te stimuleren?

Voor wie?

Deze training is voor jou als geestelijk verzorger, omdat je compassie een volwaardige plek wil geven binnen jouw zorginstelling. De groep bestaat uit maximaal 14 geestelijk verzorgers.

Vooropleiding en Studiebelasting

Voor dit programma is een MBO+ niveau gewenst. Voor dit programma is geen extra  studiebelasting buiten het bestaande programma van toepassing.

Doe je mee?

  • Drie dagen rust, bezinning en inspirerende ontmoetingen
  • Opvolging van inzichten en leermomenten dankzij de terugkomdag
  • Meer inzicht om de regie te pakken op het thema compassie
  • Logeren in Kloosterhotel ZIN in Vught en genieten van lekker biologisch eten in een bijzondere en creatieve omgeving

Begeleiding

Anne Stael en Nico van der Leer, ervaren en deskundige trainers op het terrein van zingeving in de zorg en de rol van de geestelijk verzorger.

Investering

Het all-in arrangement bestaat uit 3 dagen , twee overnachtingen, persoonlijke begeleiding, bijbehorend (achtergrond) materiaal en verblijf in een eenpersoonskamer op basis van volpension. Gevolgd door een terugkomdag.

De kostprijs voor het gehele arrangement is slechts € 1.250,- inclusief btw.

De SKGV-accreditatie voor deze training is gehonoreerd met 4,5 punt!

Data

Zodra de nieuwe data bekend zijn worden deze hier vermeld. Wil jij je alvast aanmelden en als eerste op de hoogte worden gesteld van de nieuwe startdata? Neem dan contact op met Frans Croonen via frans@zinvught.nl

Aanmelden

Aanmelden kan via de agenda .

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frans Croonen, projectleider van de ZINacademie, via 06 203 83 959 of mailen naar welkom@zinvught.nl

De algemene leveringsvoorwaarden van Kloosterhotel ZIN zijn van toepassing.