Vakantie-retraite

De vakantie-retraite bij Kloosterhotel ZIN is terug. Na de feestdagen heb je in januari 2022 de kans om vijf dagen even helemaal tot rust te komen. Vergeet de to-do lijst en neem echt tijd voor jezelf door een weekend bij ZIN. Deze midweek is een retraite en vakantie in één. Naast een meditatief programma heb je legio tijd voor je eigen activiteiten zoals wandelen, lezen, journalen, schilderen, niksen of iets anders waar jij zin in hebt.

Reserveer hier jouw vakantie-retraite

Slow Down weekend deerde weekend juli welkom ontspannen rust

Zodra je het landgoed oprijdt ervaar je wat ze bedoelen met rust en ruimte!

Voor wie is dit weekend?

  • Je hebt zin in quality-time in je eentje, afgewisseld met gezelschap van gelijkgestemden
  • Je hebt behoefte aan een ‘retraite light’ én vakantie: de mix van beiden is precies waar je zin in hebt. Geen Spartaanse toestanden en ook niet alleen maar open space
  • Een dagelijks retraiteprogramma van maximaal een paar uur vind je heerlijk en voor de rest wil je je vrij voelen waaraan je deelneemt

Als dit je aanspreekt, dan is deze afwisselende midweek echt iets voor jou. Vanuit het onthaasten, mediteren en genieten kom je weer thuis bij jezelf en kan jouw flow weer stromen. Enige ervaring met meditatie is gewenst. Hoewel het geen stilteweek is, zal de midweek in een rustige sfeer plaatsvinden waarin gewoon wordt gesproken.

Het programma

Iedere ochtend verzorgt Ingrid Isphording het retraiteprogramma. Zij heeft 20 jaar ervaring als lifecoach en is meditatiedocent vanuit verschillende spirituele stromingen. In het maximaal twee uur durende ochtendprogramma staat telkens een thema centraal staat, zoals zijn met wat is, zelfcompassie, stilte en innerlijke leiding. Meditaties, visualisaties en zelfonderzoek/inquiries wisselen zich af. Dit doet zij aan de hand van Flow Waves, een integrale methodiek die jouw natuurlijke, unieke stroom activeert.

Daarnaast heb je legio aan tijd om te wandelen, te lezen, te fietsen, helemaal niets te doen of creatief bezig te zijn. Ook zijn er gedurende de dag facultatief diverse activiteiten die je kunt volgen zoals yoga en extra meditatiesessies. Alles mag, niets hoeft.

In onze agenda zie je het hele programma.

Na deze training

Na deze midweek ga je ontspannen en opgeladen naar huis. Gevoed door rust, frisse inzichten, inspirerende ervaringen, hartvolle ontmoetingen en natuurlijk lekker eten.

Reserveer hier jouw vijf-daagse