Vakantie-retraite

ZIN om helemaal tot rust te komen en frisse inspiratie op te doen? Deze vierdaagse is een retraite en vakantie in één. Naast een dagelijks meditatief programma is er ook veel tijd voor eigen activiteiten zoals wandelen en lezen.

Reserveer hier jouw vakantie-retraite

Kloosterhotel ZIN groen buiten sesshin voorjaar najaar

Zodra je het landgoed oprijdt ervaar je wat ze bedoelen met rust en ruimte!

Voor wie is deze vierdaagse?

  • Je hebt behoefte aan vakantie én tijd voor bezinning
  • Je wilt graag op jezelf zijn en ook gelijkgestemden ontmoeten
  • Je verlangt naar samen mediteren in een geïnspireerd veld

Als dit je aanspreekt, dan is dit afwisselende programma echt iets voor jou. Vanuit het onthaasten, mediteren en genieten kom je weer thuis bij jezelf en kan jouw flow weer stromen. Enige ervaring met meditatie is gewenst. Deze midweek zal in een rustige sfeer plaatsvinden waarin het mogelijk is om te spreken. Geen stilteretraite dus.

Het programma

Ingrid Isphording verzorgt tijdens deze midweek het retraiteprogramma. Zij is mindfulness-/meditatiedocent en lifecoach, ruim 20 jaar actief in haar vak. Ook heeft zij Flow Waves ontwikkeld, een bewustzijnsmethodiek die op een eenvoudige wijze jouw natuurlijke flow activeert.

In het ochtendprogramma vinden we mediterend stilte om alles wat er in jou leeft te laten landen. We maken pas op de plaats en laten de buitenwereld even voor wat het is om zo tot innerlijke rust te komen. Meditaties, visualisaties en zelfonderzoek wisselen zich af waardoor jouw natuurlijke flow weer gaat stromen en heldere inzichten zich als vanzelf aandienen. Zodat jij met verse inspiratie bezield de prille lente kan instappen.

Ook zijn er gedurende de dag nog diverse activiteiten te volgen zoals yogasessies en meditatiesessies. Deze extra activiteiten zijn facultatief, jij bepaalt zelf of je hieraan meedoet.

In onze agenda zie je het hele programma en vind je meer informatie per training, zoals de data en prijs.

Na deze dagen

Na deze vierdaagse ga je ontspannen en opgeladen naar huis. Gevoed door rust, frisse inzichten, inspirerende ervaringen, hartvolle ontmoetingen en heerlijk eten.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer te weten komen over deze vakantieretraite? Lees dan dit interview met Ingrid waarin ze meer vertelt over hoe deze vakantieretraite een ‘booster voor jouw geest’ is.

Reserveer hier jouw vakantieretraite