ZIN in Tijd

Retraiteweekend voor young professionals

In een snelle wereld komen we vaak tijd te kort. Kunnen we dat tempo nog bijbenen? Waar doen we dit allemaal voor? Stellen we niet te hoge eisen aan onszelf? Vragen die iedereen zichzelf weleens zal stellen.

ZIN in Tijd: even stil staan

In het weekend ZIN in Tijd is er ruimte en rust om te bezinnen op jouw tijd. We kijken naar wat voor jou zinvolle tijd is en staan stil bij wat voor jou echt van waarde is. Zo nemen we samen de tijd voor de vragen die er voor jou toe doen.

Voor wie?

Voor dertigers en veertigers die anders met hun tijd willen omgaan, maar nog niet weten hoe. Als je een pas op de plaats wil maken en even uit de sneltrein van het dagelijkse leven wil stappen.

Wat is zinvolle tijd? En hoe zorg je voor flowmomenten?

Een deelnemersgroep bestaat uit maximaal 16 personen. Naast het inhoudelijke deel van de training is er ook voldoende ruimte voor rust, ontspanning en gezelligheid.

Wat je bij ons leert

  • Dieper inzicht in wat voor jou zinvolle tijdsbesteding is;
  • Inspirerende en praktische handvatten om anders met je tijd om te gaan;
  • Vanuit rust en balans keuzes kunnen maken en minder ‘geleefd’ worden door de waan van de dag.

Dit gaan we doen

In deze weekendretraite kijken we in groeps- verband in verschillende gesprekken en oefeningen naar tijd en hoe je daar mee om kunt gaan. De volgende thema’s komen daarbij aan bod:

Wat is zinvolle tijd?

  • Hoe zorg je voor flowmomenten?
  • De kunst van het kiezen
  • De moed om niet te moeten

Vanuit deze thema’s gaan we in op jouw persoonlijke inbreng, behoeften en wensen. En natuurlijk is er ook voldoende tijd voor rust, reflectie en ontmoeting.

Begeleiding

Het weekend wordt begeleid door Sebastiaan Hexspoor en Frans Croonen. Sebastiaan is trainer in leiderschap, zingeving en tijd. Hij is betrokken bij klooster Casella, helpt jongeren met zingeving als pionier in Amsterdam en geeft trainingen aan young professionals. Met aandacht luistert hij graag naar jouw verhaal en begeleidt jou met persoonlijke betrokkenheid.

Frans is geestelijk begeleider en trainer bij ZIN in Werk. Frans maakt werk van zingeving: door individuele begeleiding van zingevingsvragen en met onderwijs, workshops en retraites voor groepen. Daarnaast slaat hij de brug tussen zingeving en zakelijkheid als projectleider, manager of adviseur.

Deelname en kosten

Doe je mee? Geef je via de agenda op voor de juiste datum. De kosten voor deelname zijn € 495,- per deelnemer, inclusief btw, begeleiding en materiaal. Betaalt je werkgever? Dan is de prijs € 795,- inclusief btw.

Meer informatie of nog vragen? Bel of mail met Frans Croonen, compassie@zinvught.nl of 06 203 83 959.