Zin in (werk)geluk

Vraag je je weleens af wat werk betekent voor jou? Word je er gelukkig van? Jongeleer je met werk en privébalans?

Introductie

Werk en privé zijn sterk met elkaar verweven. Dit kan zorgen voor onbalans in je zijn, in je gevoel van geluk en op termijn zelfs voor uitval of uitstroom. Wil je (her)ontdekken wat voor jou zinvol is in je werk en waar je blij van wordt en waar je naartoe wilt bewegen? Dan is ZIN in (werk)geluk iets voor jou.

“Werkgeluk betekent voor mij bijdragen aan het welzijn van anderen.”

Wat je leert en ervaart

In dit tweeëneenhalf daagse programma ervaar je wat het betekent om met compassie naar jezelf en je werk te kijken. Je ervaart en ontdekt wat jij belangrijk vindt in je werk en leven. Na afloop ga je met nieuwe inspiratie en antwoorden op je vragen, weer bevlogen verder.

Wat gaan we doen?

  • We werken aan de hand van een persoonlijke werkgeluk-scan;
  • We verdiepen ons in werkgeluk bepalende factoren;
  • Tijdens het programma gaan we in dialoog met elkaar;
  • We komen letterlijk en figuurlijk in beweging.

"De verbinding met mijn team is voor mij heel belangrijk."

De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers. Naast het inhoudelijke deel van de training is er ook voldoende ruimte voor rust,
ontspanning en gezelligheid.

Voor wie is dit programma?

Dit programma is voor iedereen die het gevoel heeft op een kruispunt in zijn leven te staan. Voor wie er naar verlangt het werk en leven in de (nabije) toekomst betekenisvol vorm en inhoud te geven. Wil je meer weten over het programma lees dan hier het interview met trainer Alette Ahsmann.

Voorbereiding training

Ter voorbereiding denk je na over je persoonlijke doelen en breng je aan de hand van een praktische werkgeluk-scan je situatie in kaart. Na je aanmelding ontvang je de intake en werkgeluk-scan van de trainer.

Waarom bij ZIN?

ZIN is het centrum voor zingeving en werk en heeft daarmee een directe betrokkenheid bij het thema werk- en levensgeluk. De bijzondere locatie van ZIN heeft alles in zich om in alle rust, met aandacht voor ontspanning en inspanning, dit programma te volgen. Het programma vindt zowel binnen als buiten plaats op het lommerrijke landgoed.

Hier kom je tot nieuwe inzichten.

Investering

Deze bijeenkomst volg je voor € 1295 per persoon inclusief BTW. Het verblijf is op basis van volpension op een eenpersoonskamer. Dit is inclusief 2 overnachtingen met een uitgebreid ontbijtbuffet. Samen met een goed verzorgde lunch en diner, de hele dag koffie en thee en bij het diner twee drankjes naar keuze. Het aangereikte cursusmateriaal en deelname aan de ochtend- en muziekmeditatie zijn eveneens inbegrepen. Vraag je werkgever naar de mogelijkheden om dit programma te volgen binnen het beschikbare opleidingsbudget.

Data

Spoedig volgen er nieuwe data voor deze training.

Wie zijn de Trainers?

Deze training wordt verzorgd door Alette Ahsmann.

Wil je weten of dit programma bij je (vraag) past? Mail dan gerust naar info@aletteahsmanncoaching.nl

Contact

Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Alette via info@aletteahsmanncoaching.nl

Aanmelden

Wil jij je aanmelden dan kan je jezelf inschrijven via onderstaande link:

Schrijf me in